Yrityksille

silmien työterveyspalvelut

TURVALLISUUTTA JA TYÖTEHOA YRITYKSESI TYÖNTEKIJÖILLE

Vaivaton näkeminen on edellytys tehokkaalle työskentelylle. Näkemiseen liittyvät ongelmat voivat aiheuttaa henkilökunnan työtehon laskua ja sairauspoissaoloja.

Moniin ammatteihin liittyy myös erityisiä näkövaatimuksia, joiden kartoittamisessa ja hoitamisessa me Coronaria Silmäsairaalassa voimme auttaa. Esimerkiksi ammattiautoilijoiden säännölliset silmien terveystarkastukset varmistavat, että vastuullisissa tehtävissä toimivat työntekijät ja heidän kuljettamansa arvokas lasti ovat turvallisissa käsissä.

Ammattitaitoiset silmätautien erikoislääkärimme ja optometristit ovat apunasi ja kartoittavat toimialasi erityispiirteet. Autetaan yhdessä yrityksesi henkilökuntaa näkemään vaivattomasti ja viihtymään työssään!

Esimerkkejä työnäkemisen palveluistamme Helsingissä

  • – ammattiautoilijoiden terveystarkastukset
  • – kontrastinäkemisen kartoittaminen
  • – suojalasit, erityistyölasit
  • – työpaikkakäynnit, näkemisen ergonomia

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Piia Katajapuu-Riikonen, 040 679 6040, piia.katajapuu-riikonen@coronaria.fi

lue lisää

patologian laboratoriopalvelut

Tarjoamme patologian laboratorio- ja tutkimuspalveluja valtakunnallisesti yrityksille ja julkiselle sektorille. Palvelemme aluesairaaloita, terveyskeskuksia sekä yksityisiä lääkäri- ja hammaslääkärikeskuksia ympäri Suomen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tarmo Sauvola, Toimitusjohtaja, 040 582 8793, tarmo.sauvola@coronaria.fi

lue lisää

MEILLÄ TYÖSKENTELEE VAIN HUIPPUAMMATTILAISIA

Vastaamme silmälääkäreidemme koulutuksesta sekä heidän ammatillisesta pätevyydestään ja soveltuvuudestaan työtehtäviin. Vahvuuksiamme ovat palvelun korkea laatu, henkilökunnan korkea ammattitaito ja luotettavuus. Rekrytoimme vain huippuammattilaisia: esimerkiksi silmäkirurgilla on oltava takana 1000 kaihileikkausta, ennen kuin hän pääsee töihin Coronaria Silmäsairaalaan.

Lue lisää