Takaisin

Janna Kujanpää

Psykoterapeutti

Toimipaikat

Kielitaito

  • Suomi

Palvelut

Olen Valviran laillistama perhe- ja paripsykoterapeutti. Minulla on pitkä kokemus perheiden kanssa tehtävästä terapeuttisesta ja kuntouttavasta työstä, avo- ja laitosmuotoisesta perhekuntoutustyöstä sekä lastensuojelun ja Kelan kuntoutuksen (harkinnanvarainen, vaativa lääkinnällinen, sopeutumisvalmennuskurssit) asiakasperheiden kanssa tehtävästä työstä. Asiakkaina on ollut mm. erityistä tukea tarvitsevien lasten (pitkäaikaissairaat ja vammaiset lapset) perheitä ja vanhempia. Vanhempien kanssa työskentelyssä teemoina on ollut esimerkiksi vanhemmuuteen, kasvatukseen, perheen vuorovaikutukseen ja arjen hallintaan liittyvät teemat, vanhemmuuden vahvistaminen ja vanhempien jaksamisen tukeminen.
Työkokemusta minulla on kunnallisen puolen lastensuojelusta ja perheneuvolasta, lastensuojelun avohuollon ja perhehoidon tehtävistä yksityisellä palveluntuottajalla sekä kolmannen sektorin erilaisista kuntoutus- ja kehittämispalveluista. Olen toiminut myös perhehoidossa sijoitettujen lasten kanssa sekä perhehoitajien (lyhyt- ja pitkäaikainen perhehoito) kouluttajana ja työnohjauksellisena tukena sekä erilaisissa kehittämistehtävissä ja -hankkeissa.
Perhe- ja pariterapian lisäksi vanhempainohjaus, palveluohjaus ja verkostoyhteistyö ovat vahvuusalueitani. Erityisosaamista minulla on työskentelystä perheiden kanssa, joissa lapsella on käytös- tai tunne-elämän pulmia tai neuropsykiatrinen diagnoosi. Erityisesti olen kiinnostunut erilaisten perheen ja parisuhteen kehityskriisien kanssa työskentelystä sekä vanhemmuuteen liittyvistä teemoista. Minua kiinnostaa myös eroon ja yhteistyövanhemmuuteen liittyvät kysymykset ja lapsen näkökulma näihin liittyen.
Minulla on pitkä kokemus perheiden kanssa tehtävästä terapeuttisesta ja kuntouttavasta työstä. Perhe- ja pariterapian lisäksi vanhempainohjaus, palveluohjaus ja verkostoyhteistyö ovat vahvuusalueitani. Työkokemusta minulla on kunnallisen puolen lastensuojelusta ja perheneuvolasta, lastensuojelun avo- ja perhehoidon tehtävistä yksityisellä palveluntuottajalla sekä säätiön erilaisista kuntoutus- ja kehittämispalveluista.

Mainittujen palveluiden lisäksi tarjoan perheneuvontaa ja vanhempainohjausta, sekä erotyskentelyn ja yhteistyövanhemmuuden tukemista.

Koulutukset

• Erityistason perheterapiakoulutus 2006
• Paripsykoterapian täydennyskoulutus 2016
• Sosionomi AMK 2001, Sosionomi YAMK 2013
• Kriisityön erikoistumisopinnot 2004
• Dialogiset verkostotyön menetelmät, verkostokonsulttikouluttaja (THL) 2008
• Turvaa arkeen -menetelmäkoulutus

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Annika Vallin

Psykoterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Pori - Valtakatu

Jonna Kiikola

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Pori - Valtakatu

Jaana Huovinen

Psykoterapeutti, Tiimivastaava

Kuntoutus- ja terapiapalvelut - Joensuu - Coronaria Tietotaito

Psykoterapeutti Raija Ojala, Coronaria.

Raija Ojala

Psykologi, psykoterapeutti

Kuntoutus- ja terapiapalvelut - Joensuu - Coronaria Tietotaito

Takaisin