Takaisin

Janna Kujanpää

Psykoterapeutti

Olen Valviran laillistama perhe- ja paripsykoterapeutti. Minulla on pitkä kokemus avo- ja laitosmuotoisesta perhekuntoutustyöstä sekä lastensuojelun ja Kelan kuntoutuksen (harkinnanvarainen, vaativa lääkinnällinen, sopeutumisvalmennuskurssit) asiakasperheiden kanssa tehtävästä työstä. Asiakkaina on ollut mm. erityistä tukea tarvitsevien lasten (pitkäaikaissairaat ja vammaiset lapset) perheitä ja vanhempia. Vanhempien kanssa työskentelyssä teemoina on ollut esimerkiksi kasvatukseen liittyvät kysymykset ja vanhemmuuden vahvistaminen ja vanhempien jaksamisen tukeminen. Olen toiminut myös perhehoidossa sijoitettujen lasten kanssa sekä perhehoitajien (lyhyt- ja pitkäaikainen perhehoito) kouluttajana ja työnohjauksellisena tukena. Olen toiminut myös erilaisissa kehittämistehtävissä ja -hankkeissa.

Minulla on pitkä kokemus perheiden kanssa tehtävästä terapeuttisesta ja kuntouttavasta työstä. Perhe- ja pariterapian lisäksi vanhempainohjaus, palveluohjaus ja verkostoyhteistyö ovat vahvuusalueitani. Työkokemusta minulla on kunnallisen puolen lastensuojelusta ja perheneuvolasta, lastensuojelun avo- ja perhehoidon tehtävistä yksityisellä palveluntuottajalla sekä säätiön erilaisista kuntoutus- ja kehittämispalveluista.

Mainittujen palveluiden lisäksi tarjoan perheneuvontaa ja vanhempainohjausta, sekä erotyskentelyn ja yhteistyövanhemmuuden tukemista.

Koulutukset

• Erityistason perheterapiakoulutus 2006
• Paripsykoterapian täydennyskoulutus 2016
• Sosionomi AMK 2001, Sosionomi YAMK 2013
• Kriisityön erikoistumisopinnot 2004
• Dialogiset verkostotyön menetelmät, verkostokonsulttikouluttaja (THL) 2008
• Turvaa arkeen -menetelmäkoulutus

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Puheterapeutti Ilona Valonen, Coronaria.

Ilona Valonen

Puheterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Turku

Fysioterapeutti Sari Wessman, Coronaria.

Sari Wessman

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Naantali

Sointu Suomenrinne

Lastenpsykiatrien erikoislääkäri, Lastenlääkäri

Vinski-poliklinikka - Turku

Takaisin