Takaisin

Marjo Hanhineva

Fysioterapeutti

Olen työskennellyt fysioterapeuttina vuodesta 2001 lähtien. Laajaan erityisosaamiseeni kuuluvat tuki- ja liikuntaelin fysioterapia, neurologinen fysioterapia ja lymfaterapia (operaatioiden jälkeen tai eri sairauksiin liittyen). Kehitän osaamistani säännöllisesti lisäkouluttautumalla ja seuraamalla alan uusinta tutkimustietoa.
Kokemusta minulla on useiden eri ongelmien ja sairauksien kuntoutuksesta (esim. päänsärky ja huimaus,
ylä- ja alaraajojen, rintakehän, olkanivelten, selän ja lantion alueen ongelmat, turvotustilojen, toiminnallisten häiriöiden ja kiputilojen hoito, kävelyyn liittyvät ongelmat, leikkausten jälkeinen kuntoutus, fascia ongelmat, Parkinson tauti, muut muistisairaudet, MS-tauti, aivoverenkiertohäiriöiden jälkitilat, aivovammat ja lihastaudit, reumat ja fibromyalgia). Toteutan fysioterapiaa erilaisten manuaalisten keinojen avulla ja toiminnallisena fysioterapiana. Teen kotikäyntejä ja allasterapiaa. Kuntoutan myös Kelan vaikeavammaisia kuntoutujia. Ohjaan asiakkaitani mielelläni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Olen suorittanut elintapavalmentajan ja sosiaali- ja terveysministeriö järjestämän Vesote-koulutuksen. Koulutuksissa olen perehtynyt liikunta- ja ravitsemusohjaukseen, painonhallintaan sekä uniterveyden ja unettomuuden lääkkeettömään hoitoon.
Fysioterapiassa minusta on tärkeää selvittää oireiden syy ja löytää yksilölliset ratkaisut ongelmiin. Yhteistyö ja vuorovaikutus asiakkaan sekä tarvittaessa lääkäreiden kanssa on välttämätöntä, jotta paras mahdollinen hoitotulos saadaan aikaiseksi.

Koulutukset

Fysioterapeutti 2001
Lymfaterapeutti 2008
Bobath -terapeutti 2010
Elintapavalmentaja/-ohjaaja 2018
McKenzie koulutus 2004-2007
Aku- ja triggerpistekoulutus 2014
Fascia koulutukset 2016
Lisäksi lukuisia erikoistumiskoulutuksia tuki- ja liikuntaelin sairauksien hoidosta v. 2001 ja erityisryhmien ohjauksesta v. 1990 lähtien.

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Fysioterapeutti Satu Nurro, Coronaria.

Satu Nurro

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Kempele

Fysioterapeutti Maria Anias, Coronaria.

Maria Anias

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Kempele

Fysioterapeutti Jaana Rantala, Coronaria.

Jaana Rantala

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Pudasjärvi - Coronaria Kiifys

Takaisin