Kannustan

Uskalla säkin. Niina, Riikka-Tiina ja Johanna saivat apua terveytensä ja toimintakykynsä parantamiseen. Kannustamme sinuakin hakemaan apua ajoissa. 

Tiesin valmistuessani, että voimavarat ei riitä täysipäiväiseen työhön. Ammatillisesta kuntoutuksesta se apu ja tuki sitten löytyikin.

Niina, Tuusula

Siellä Coronarialla hammaslääkärissä tuntui, että musta välitetään. Ja ekaa kertaa ikinä hammaslääkäri kehui mun hampaidenhoitoani.

Riikka-Tiina, Oulu

Kärsin polvikivusta todella pitkään, kunnes menin viimein fysioterapiaan, jossa todellinen syy polvikivulle selvisi.

Johanna, Raisio
Videot edellyttävät evästeiden sallimista. Muuta evästeasetuksia

Ammatillinen kuntoutus selkeytti Niinan suunnitelmat ja avasi uuden polun työelämään

Valmistumisensa kynnyksellä Niina Tikkanen joutui toteamaan, ettei voisi tehdä töitä, joista oli haaveillut. Hän päätti hakeutua ammatilliseen kuntoutukseen selvittääkseen, minkälainen työ tukisi hänen jaksamistaan. Katso videolta tai lue koko blogi millaisia kokemuksia Niinalla oli kuntoutuksesta .

Lue blogi

Hammasklinikan asiakas Riikka-Tiina talvisessa kaupunkimaisemassa

Lämmin vastaanotto ja yksilöllinen hoito saavat palaamaan samalle hammasklinikalle aina uudelleen

Riikka-Tiina on saanut avun hammashuoliinsa Coronaria Hammasklinikalta jo useamman kerran.  Viimeisin huoli oli purennan vuoksi pahasti lohjennut takahammas.

"On hyvä, että minulle ei tehty sitä helpointa ja pikaisinta ratkaisua lohjenneen hampaan tilalle, vaan mietittiin, mikä sopii juuri minulle ja kestää mahdollisimman pitkään", kertoo Riikka-Tiina

Lue koko tarina

Johanna voi jälleen harrastaa liikuntaa ja unenlaatu on parantunut polvikipujen helpotettua

Polvi alkoi kipuilla pikkuhiljaa. Lopulta kivut estivät jopa kävelylenkit. Koko elämänsä liikuntaa harrastaneelle Johannalle tilanne oli uusi ja hän hakeutui lääkärin pakeille. Kipulääkekuuri ei kuitenkaan taltuttanut oireita, vaan pienikin kuormitus laukaisi kivut uudelleen. Viimein Johanna päätti varata ajan fysioterapiaan. Huolellisen alkukartoituksen jälkeen lopullinen syy polvikipuun löytyikin lonkasta. Kuntoutuminen vaati sitoutumista ja fysioterapeutin antamien treeniohjeiden noudattamista. Nyt kivut ovat hellittäneet ja Johanna voi jälleen harrastaa liikuntaa ja lenkittää koiraa sekä nauttia kivuttomasta arjesta.

Lue koko tarina

Haluatko lukea lisää?