Lähikuva naisen käsistä kirjoittamassa muistiinpanoja.

Asiantuntijat

Kaikki Lempipaikkani harjoitukset ovat kuntoutus- ja terveysalan ammattilaisten laatimia. Asiantuntijoina ovat olleet muun muassa fysioterapeutit, toimintaterapeutit, psykologit ja psykoterapeutit.


Psykologi Ella Kahila

Ella Kahila, psykologi

Ella Kahila työskentelee lasten, nuorten ja perheiden psykologina Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Olen kiinnostunut erityisesti neuropsykologiasta, oppimisen tuen suunnittelusta sekä kuntoutuksesta. Minulla on kokemusta myös perheneuvolatyöstä ja olen tehnyt töitä mm. vanhemmuuden ja perheiden sisäisen vuorovaikutuksen tukemisen parissa.

Lue lisää


Psykologi Heli Hamari

Heli Hamari, psykologi

Minulla on kokemusta lasten, nuorten ja aikuisten sekä heidän perheidensä ja erilaisten verkostojen kanssa työskentelystä. Minulla on kokemusta psykologisten tutkimusten tekemisestä, lyhytinterventioiden toteuttamisesta sekä erilaisten ryhmien vetämisestä.

Olen työskennellyt aiemmin aikuisten ammatillisen kuntoutuksen parissa sekä psykologina peruskouluissa ja lukiossa.

Lue lisää


Psykoterapeutti Kirsi Kinnunen

Kirsi Kinnunen, psykoterapeutti

Minulla on kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä reilun 20 vuoden ajalta niin laitos- kuin avokuntoutuksenkin maailmasta.

Psykoterapiassa pyrin huomioimaan ihmisen kokonaisuutena ja näen tärkeänä myös kehollisuuden huomioimisen toipumisessa. Ihmisen omat voimavarat löytävä ja hänen tarinansa kuuleva yhteistyö on työni perustaa.

Lue lisää


Toimintaterapeutti Riitta Karhunen

Riitta Karhunen, toimintaterapeutti

Olen valmistunut toimintaterapeutiksi Savonia-ammattikorkeakoulusta 2006. Valmistumisestani lähtien olen työskennellyt julkisella puolella lasten toimintaterapeuttina. Työkokemusta minulle on kertynyt erityisesti lasten toimintakyvyn arvioinnista sekä yksilö-, pari- ja ryhmätoimintaterapian toteuttamisesta. Yhteistyö lasten perheiden ja lähiverkostojen kanssa sekä arjen toimintojen ohjaus ovat olleet keskeinen osa työtäni.

Aloitin työskentelyn Coronarialla tammikuussa 2019 ja toimin toimintaterapeuttina Pohjois-Karjalan alueella. Työskentelen mielelläni eri ikäisten asiakkaiden kanssa. Terapiakäynnit voivat toteutua toimitiloissa, asiakkaan kotona, päiväkodilla tai koululla.

Lue lisää