Lähikuva naisen käsistä kirjoittamassa muistiinpanoja.

Asiantuntijat

Kaikki Lempipaikkani harjoitukset ovat kuntoutus- ja terveysalan ammattilaisten laatimia. Asiantuntijoina ovat olleet muun muassa fysioterapeutit, toimintaterapeutit, psykologit ja psykoterapeutit.


Psykologi Ella Kahila

Ella Kahila, psykologi

Ella Kahila työskentelee lasten, nuorten ja perheiden psykologina Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Olen kiinnostunut erityisesti neuropsykologiasta, oppimisen tuen suunnittelusta sekä kuntoutuksesta. Minulla on kokemusta myös perheneuvolatyöstä ja olen tehnyt töitä mm. vanhemmuuden ja perheiden sisäisen vuorovaikutuksen tukemisen parissa.

Lue lisää


Fysioterapeutti Essi Järvinen

Essi Järvinen, tuotepäällikkö, fysioterapeutti

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja mielekäs arki ovat vahvasti Essin työtä ohjaavia tekijöitä. Fysioterapeuttina hän on työskennellyt nuorten ja aikuisten kanssa, joilla on mm. haastavaa ja arkeen merkittävästi vaikuttavaa pitkittynyttä kipuoireistoa tai aivo- ja/tai selkäydinvamma.


Psykologi Heli Hamari

Heli Hamari, psykologi

Minulla on kokemusta lasten, nuorten ja aikuisten sekä heidän perheidensä ja erilaisten verkostojen kanssa työskentelystä. Minulla on kokemusta psykologisten tutkimusten tekemisestä, lyhytinterventioiden toteuttamisesta sekä erilaisten ryhmien vetämisestä.

Olen työskennellyt aiemmin aikuisten ammatillisen kuntoutuksen parissa sekä psykologina peruskouluissa ja lukiossa.

Lue lisää


Psykoterapeutti Kirsi Kinnunen

Kirsi Kinnunen, psykoterapeutti

Minulla on kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä reilun 20 vuoden ajalta niin laitos- kuin avokuntoutuksenkin maailmasta.

Psykoterapiassa pyrin huomioimaan ihmisen kokonaisuutena ja näen tärkeänä myös kehollisuuden huomioimisen toipumisessa. Ihmisen omat voimavarat löytävä ja hänen tarinansa kuuleva yhteistyö on työni perustaa.

Lue lisää


Fysioterapeutti Nina Massa

Nina Massa, fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2002. Olen työurani aikana työskennellyt erilaisissa paikoissa ja tehtävissä, mutta etenkin viimeisten vuosien aikana yhä enemmän työssäni on yhdistynyt kehon ja mielen yhteen tuovat teemat. Olen työskennellyt useita vuosia Kuopiossa yliopistollisessa sairaalassa, mm. lasten ja nuorten parissa. Olen opiskellut pilatesta, joogaa sekä psykofyysistä fysioterapiaa ja kouluttautuminen jatkuu yhä.

Tällä hetkellä teen töitä Kuopiossa; ohjaan pilatesta ja  joogaa sekä työskentelen fysioterapeuttina. Toimin myös ryhmäliikunnasta vastaavana.

Omassa työssäni kantavia ajatuksia ovat lempeys ja läsnäolo. Jokainen keho on viisas, ja kehon viestejä kannattaa kuunnella.

Lue lisääCoronarian sydän

Riina Airo-Niemi, psykologi

Riina Airo-Niemi työskentelee psykologina pääkaupunkiseudulla.

Minulla on kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä muun muassa lastentautien ja lastenneurologian alueilta. Erilaiset oppimisvaikeudet, pitkäaikaiseen sairauteen sopeutuminen, ja muut lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvät kysymykset ovat minulle tuttuja. Minulla on myös pitkä kokemus sopeutumisvalmennuksesta, jossa olen perehtynyt mm. lasten harvinaisiin sairauksiin, vammoihin ja oireyhtymiin.

Minuun voit ottaa yhteyttä missä tahansa lasten ja nuorten kasvuun ja kehitykseen, tai vanhemmuuteen liittyvässä huolenaiheessa. Toimin myös pääkaupunkiseudun ammatinharjoittajien tiimivastaavana.

Lue lisää


Toimintaterapeutti Riitta Karhunen

Riitta Karhunen, toimintaterapeutti

Olen valmistunut toimintaterapeutiksi Savonia-ammattikorkeakoulusta 2006. Valmistumisestani lähtien olen työskennellyt julkisella puolella lasten toimintaterapeuttina. Työkokemusta minulle on kertynyt erityisesti lasten toimintakyvyn arvioinnista sekä yksilö-, pari- ja ryhmätoimintaterapian toteuttamisesta. Yhteistyö lasten perheiden ja lähiverkostojen kanssa sekä arjen toimintojen ohjaus ovat olleet keskeinen osa työtäni.

Aloitin työskentelyn Coronarialla tammikuussa 2019 ja toimin toimintaterapeuttina Pohjois-Karjalan alueella. Työskentelen mielelläni eri ikäisten asiakkaiden kanssa. Terapiakäynnit voivat toteutua toimitiloissa, asiakkaan kotona, päiväkodilla tai koululla.

Lue lisää


Fysioterapeutti Virva Pisano

Virva Pisano, fysioterapeutti

Virva Pisano on fysioterapeutti, erityisryhmien liikunnanohjaaja sekä jooga- ja rentoutusohjaaja.

Virva toimii Coronaria Kuntoutuspalveluissa projektipäällikkönä. Hänellä on 30 -vuoden kokemus ihmisten liikuttamisesta ja hän ohjaa erilaisia ryhmäliikuntatunteja nuorille ja aikuisille.