Mieslääkärin seisoo käytävällä ja kuvassa näkyy stetoskooppi.

Tähystysklinikka

Erikoislääkäreidemme suorittamat tähystystutkimukset Oulussa ja Helsingissä

Coronaria Tähystysklinikoilla tehdään erilaisia tähystystutkimuksia, joilla selvitetään vatsakipujen, ummetuksen tai muiden suolisto-oireiden syitä. Esimerkiksi epäiltäessä refluksisairautta, keliakiaa tai vakavaa suolistosairautta voi omalta terveyskeskus- tai työterveyslääkäriltä saada lähetteen tähystystutkimukseen asian selvittämiseksi. Coronaria Tähystysklinikoilla teemme gastroskopioita, kolonoskopioita ja sigmoideoskopioita.

  • Gastroskopia on ruokatorven, mahalaukun ja pohjukaissuolen tähystystoimenpide.
  • Kolonoskopia tarkoittaa paksusuolen tähystystä.
  • Sigmoideoskopia on paksusuolen loppuosan tähystystoimenpide.

Tähystysklinikkamme sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä

Coronaria Tähystysklinikoilla työskentelevät kokeneet sisätautien ja gastroenterologian erikoislääkärit Helsingissä ja Oulussa. Klinikoillamme hoidetaan maksusitoumus- ja palveluseteliasiakkaita (Helsinki) ja lähetteen saaneita asiakkaita, jotka kutsumme tutkimuksiin (Oulu).


Naislääkäri tietokoneen ääressä.

Miten tähystysklinikalle pääsee

Tähystysklinikkamme toimivat tällä hetkellä julkisen sektorin kumppanina ja riippuen kaupungista, klinikoillemme tullaan joko palvelusetelillä tai maksusitoumuksella tai sitten potilaat kutsutaan tutkimukseen saapuneiden lähetteiden perusteella. 

Jos olet saanut maksusitoumuksen tai palvelusetelin, tulee sinun itse varata aika klinikalle (Helsinki). Jos taas olet saanut tiedon tulevasta tutkimuksesta omalta lääkäriltäsi, sinulle lähetetään kutsu tutkimukseen suoraan lähetteen perusteella, eikä sinun tarvitse itse aikaa varata (Oulu).