Coronarian Tilkan rakennus Helsingissä.

Helsingin kaupungin ja HUSin palveluseteli

Tervetuloa Coronaria Tähystysklinikalle Tilkan sairaalaan

Coronaria Tähystysklinikka on hyväksytty Helsingin kaupungin sekä HUSin palvelusetelituottajaksi. Palvelusetelit koskevat gastroenterologisia tähystystutkimuksia.

Palvelusetelipäätöksessäsi on kerrottu tarkasti, mitä palvelua setelillä voi ostaa. Autamme mielellämme ja kerromme lisää tutkimuksesta, johon setelisi on tarkoitettu. Meille voit tulla turvallisin mielin, me olemme tähystystutkimusten asiantuntijoita.


Palvelusetelin arvo

Palvelusetelin omavastuu määräytyy tutkimuksesi perusteella. Omavastuu on ilmoitettu palvelusetelissä ja palse.fi -portaalissa. Voit maksaa omavastuun korttimaksulla yksikössämme toimenpiteen jälkeen. Omavastuun lisäksi tutkimuskäynnistä ei aiheudu muita maksuja. Emme esimerkiksi veloita toimisto- tai poliklinikkamaksuja.

Voit varata ajan tutkimukseen puhelimitse tai internetajanvarauksen kautta. Voit kysyä palveluseteliin liittyvistä asioista soittamalla meille

p. 020 780 6399

Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin varata aika. Halutessasi voit tarkastella setelin tietoja sähköisen asioinnin kautta.

Näin sähköinen asiointi toimii

  • Kirjaudu sisään palse.fi-portaaliin. Palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteen avulla tai sirullisella henkilökortilla. 
  • Puolesta-asiointiin pääset kirjautumisen jälkeen valinnalla puolesta-asiointi
  • Tunnistautumisen jälkeen järjestelmä ohjaa sinut automaattisesti eteenpäin omiin tietoihisi tai puolesta-asioinnin kohteena olevan henkilön tietoihin. 
  • Kirjautuneena voit tarkastella sinulle myönnetyn päätöksen tietoja ja seurata päätöksen käyttöä sekä määrää. 

Saapumisohjeet Helsingin tähystysklinikalle

Coronaria Tähystysklinikka Helsinki sijaitsee vanhassa Tilkan sotilassairaalassa, osoitteessa:

Mannerheimintie 164
00300 Helsinki
2. kerros (sisäänkäynti B1, "KSS")

Vastaanotolle saapuessasi ota mukaasi palveluseteli.
Lisäksi tarvitset kuvallisen henkilökortin tai passin henkilöllisyytesi todistamiseksi.

Karttalinkin ja tarkemmat tulo-ohjeet löydät toimipaikan tiedoista: