Coronarian Tilkan rakennus Helsingissä.

Kirkkonummi

Kirkkonummen kaupungin maksusitoumusasiakkaat - Kirkkonummi, Masala, Veikkola

Tervetuloa Coronaria Tähystysklinikalle Tilkan sairaalaan Helsinkiin Mannerheimintielle. Coronaria Tähystysklinikalla ja Kirkkonummen kaupungilla on ostopalvelusopimus, joka koskee gastroenterologisia tähystystutkimuksia.

Maksusitoumuksesessasi on kerrottu tarkasti, mitä palvelua tutkimusta maksusitoumus koskee. Autamme mielellämme ja kerromme lisää tutkimuksesta, johon maksusitoumuksesi on tarkoitettu. Meille voit tulla turvallisin mielin, me olemme tähystystutkimusten asiantuntijoita.


Maksusitoumuksen palvelut ja omavastuu

Coronaria Tähystysklinikalla tehdään kolonoskopioita ja gastroskopioita Kirkkonummen, Masalan ja Veikkolan maksusitoumusasiakkaille. Sinulle jää maksettavaksi omavastuu tähystystutkimuksesta:

  • Kolonoskopian omavastuu 29,30 €
  • Gastroskopian omavastuu 29,30 €

Omavastuun lisäksi asiakkaillemme ei aiheudu tutkimuskäynnistä muita kuluja. Emme peri esim. toimisto- tai poliklinikkamaksua.

Varaa aika puhelimitse tai internetajanvarauksen kautta. Meillä on myös ilta-aikoja tähystystutkimuksiin. Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 h ennen vastaanottoa. Peruuttamattomasta ajasta perimme sakkomaksun.

Saapumisohjeet tähystysklinikalle Helsinkiin

Coronaria Tähystysklinikka Helsinki sijaitsee vanhassa Tilkan sotilassairaalassa, osoitteessa:

Mannerheimintie 164
00300 Helsinki
2.kerros (sisäänkäynti B1, "KSS")

Vastaanotolle saapuessasi ota mukaasi maksusitoumus.
Lisäksi tarvitset kuvallisen henkilökortin tai passin henkilöllisyytesi todistamiseksi.

Karttalinkin ja tarkemmat tulo-ohjeet löydät toimipaikan tiedoista: