Takaisin

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Kempele - Zemppi-Keskus

Pekurintie 2, 90450, Kempele Reittiohje

(Toimipiste entinen Medifamilia Oy)

Asiakaspalvelu

Valtakunnallinen asiakaspalvelunumero 010 525 8801 palvelee ma - to klo 8.00 – 18.00 ja pe klo 8.00 – 16.00. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: kuntoutus@coronaria.fi

Olemme valtakunnallinen Kelan kuntoutuksen palveluntuottaja

Järjestämme moniammatillista Kelan kustantamaa yksilökuntoutusta sekä sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskursseja eri ikäisille ihmisille eri puolilla Suomea. Kurssit ja kuntoutusjaksot toteutetaan rentouttavissa hotelli- ja kylpyläympäristöissä sisältäen majoituksen ja ruokailut.

Kuntoutuksessa tukenasi on aina moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu mm. erikoislääkäri, sairaanhoitaja, fysioterapeutti, psykologi, sosionomi ja esimerkiksi ravitsemusterapeutti.   

Kuntoutuksemme kuuluvat Kelan palveluihin ja ovat osallistujille maksuttomia. Kuntoutukseen ja kursseille haetaan Kelan kautta ja hakemuksen liitteeksi tarvitset lääkärin B-lausunnon.

Kuntoutusta Kempeleen Zemppi-Keskuksessa

Kempeleessä kuntoutus- ja kurssipaikkana meillä toimii monipuolinen Kempeleen Zemppi-Keskus ympäristöineen.

Yöpyminen Kempeleessä tapahtuu viereisessä Forenom huoneistohotellissa, ruokailuista vastaa ravintola Boulis, uimaan pääsee virkistysuimala Zimmariin, ostoksille kauppakeskus Zeppeliniin ja halutessaan leikkimään viereiseen Leo's Leikkimaahan. Läheltä löytyy myös upeat lenkkipolut ja ulkoilumaastot luonnosta ja ulkoilusta nauttiville.