Takaisin

Larissa Tursas

Hammaslääkäri

Teen perushammashoitoa, kuten tarkastuksia, hammaskiven poistoa, paikkauksia, juurihoitoja, hampaan poistoja ja hoidan särkypotilaita. Suunhoito on osa yleisterveyttä, ja huomioin hoidossa aina potilaan yleissairaudet ja lääkitykset. Yksityisvastaanoton lisäksi teen Oulun yliopistolla väitöskirjatutkimusta iensairauksiin liittyen ja ohjaan hammaslääketieteen kandidaatteja, kun he harjoittelevat hammaskiven poistoa ja iensairauksien hoitamista.

Olen syntynyt ja kasvanut Jyväskylässä, Ouluun muutin opintojen myötä. Hammaslääkäriksi valmistuin Oulun yliopistosta vuonna 2013, olen sen jälkeen työskennellyt lähinnä Oulun seudulla, ja ajoittain myös Keski-Suomessa. Hammaslääkärin työssä pidän eniten siitä, että siinä yhdistyvät ihmisläheinen työ käsityöhön ja tieteeseen. Väitöskirjatutkimuksen myötä seuraan alan kehitystä myös kansainvälisesti. Olen ystävällinen ja kuuntelen potilasta. Potilailta olen saanut kiitosta rauhallisesta ja huolellisesta työskentelystä. Myös pelkopotilaat ovat kokeneet vastaanoton mukavaksi. Vapaa-ajallani opiskelen espanjaa, ja tavoitteenani on pystyä jonakin päivänä palvelemaan myös espanjankielisiä potilaita. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Alex Strömberg

Alex Strömberg

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Laukaa Coronaria Hammasklinikka Jyväskylä

Hanna Rannisto

Hanna Rannisto

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Kempele - Zeppelin Coronaria Hammasklinikka Oulu - Prisma Limingantulli

Johanna Väisänen

Johanna Väisänen

Palveluesimies
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Oulu - Sammakkotalo Coronaria Hammasklinikka Kemi

Olli Penna

Olli Penna

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Kempele - Zeppelin Coronaria Hammasklinikka Oulu - Prisma Limingantulli Coronaria Hammasklinikka Kemi

Takaisin