Nainen ja mies ovat ulkona vesistön äärellä ja hymyilevät kameraan.

Palveluseteli

Hammashoitoon nopeasti ja jonottamatta

Tervetuloa palveluseteliasiakkaaksi Helsingin, Nummelan, Jyväskylän, Laukaan, Oulun ja Kuusamon Coronaria Hammasklinikoille. Meillä pääset hammashoitoon nopeasti ja saatat löytää loppuelämän kumppanin suusi terveyteen.

Tule huoleti. Osaamme kohdata kaikenlaiset asiakkaat, myös pelkäävät ja jännittävät. Saat kaikki tarvitsemasi suun terveyden palvelut, laadukkaasti. Tule sellaisena kuin suusi on.

Palvelusetelin saatuasi voit varata ajan meille nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla suoraan hammasklinikalle. Hammasklinikoiden yhteystiedot pääset näkemään alta.

Ajanvarauksen yhteydessä tarvitsemme palvelusetelistäsi perustietoja, joten se on hyvä olla esillä aikaa varatessasi. Varatessasi ajan verkosta, valitse erikoisalaksi Hyvinvointialueiden palveluseteli- ja ostopalveluasiakkaat.

Coronaria Hammasklinikan palvelusetelit alueittain

Coronaria Hammasklinikka on hyväksytty palvelusetelituottajana seuraavilla paikkakunnilla. Näet hammasklinikan yhteystiedot klikkaamalla oikeaa paikkakuntaa.

Hymyilevä nainen katsoo kameraan

Mikä on palveluseteli?

Palveluseteli on hyvinvointialueen antama maksusitoumus asiakkaalle. Palveluseteli on henkilökohtainen ja siinä on määritelty, mitä palvelua setelillä voi ostaa.

Hyvinvointialueet määrittelevät palvelusetelin arvon ja loppuosa jää potilaan maksettavaksi.

Varatessasi ajan verkosta, valitse erikoisalaksi Hyvinvointialueiden palveluseteli- ja ostopalveluasiakkaat

Varaa aika

Nainen istuu sohvalla ja katsoo puhelinta.

Hyvä tietää palvelusetelillä maksamisesta

  • Palveluseteli on henkilökohtainen ja se koskee vain tiettyä palvelua.
  • Palvelusetelillä maksat vain omavastuuosuuden käyntisi yhteydessä.
  • Maksuvaihtoehtoina hyväksymme pankkikortin, yleisimmät luottokortit, Resurs Bankin tarjoaman Coronaria-tilin, Svea-laskun sekä hyvinvointiedut.

Tutustu maksutapoihimme

Lähikuva naisesta pitämässä puhelinta kädessä.

Ajan peruutus ja siirtäminen

Mikäli olet estynyt tulemaan vastaanotolle tai haluat siirtää aikaa, soita hammasklinikalle, johon aika on varattu.

Peruuttamattomasta ajasta tai samana päivänä perutuista ajoista peritään 57 euron peruutusmaksu. Oulussa ja Jyväskylässä peritään hinnaston mukainen 30-120€ maksu riippuen varatun ajan kestosta.

Katso yhteystiedot


Lue enemmän