Takaisin

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Turku - Kylpylähotelli Caribia

Kongressikuja 1, 20540, Turku Reittiohje

(Ent. Petrea Kuntoutus, joka nykyään osa Coronariaa.)

Asiakaspalvelu

Valtakunnallinen asiakaspalvelunumero 010 525 8801 palvelee joka päivä klo 8.00 – 16.00 . Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: kuntoutus@coronaria.fi

Olemme valtakunnallinen Kelan kuntoutuksen palveluntuottaja

Järjestämme moniammatillista Kelan kustantamaa ammatillista kuntoutusta, yksilökuntoutusta sekä sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskursseja eri ikäisille ihmisille eri puolilla Suomea. Kurssit ja kuntoutusjaksot toteutetaan rentouttavissa hotelli- ja kylpyläympäristöissä sisältäen majoituksen ja ruokailut.

Kuntoutuksessa tukenasi on aina moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu mm. erikoislääkäri, sairaanhoitaja, fysioterapeutti, psykologi, sosionomi ja esimerkiksi ravitsemusterapeutti.   

Kuntoutuksemme kuuluvat Kelan palveluihin ja ovat osallistujille maksuttomia. Kuntoutukseen ja kursseille haetaan Kelan kautta ja hakemuksen liitteeksi tarvitset lääkärin B-lausunnon.

Kuntoutusta kylpylähotelli Turun Caribiassa

Turussa kuntoutus- ja kurssipaikkana meillä toimii kylpylähotelli Turun Caribia.

Turun Caribian kylpylästä löytyy muun muassa kolme vesiliukumäkeä, useita porealtaita, ulkoallas, saunakylä, lasten allas ja paljon muuta. Voit halutessasi myös nauttia Harmony Span hemmottelusta ja rentouttavista hoidoista tai osallistua vesijumppaan, käydä pelaamassa minigolfia tai biljardia, nauttia ulkoilusta Aurajoen varrella tai viettää hauskan hetken perheen kanssa SuperParkissa.

Hotellilta löytyy myös kolme erilaista ravintolaa: O'Learys, Classic Pizza, Ravintola Terrace ja Hesburger.

Asiantuntijat

1 asiantuntijaa
Nina Yli-Heikkilä

Nina Yli-Heikkilä

Palvelupäällikkö
Voit varata ajan puhelimitse.
Voit varata ajan puhelimitse.

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Naantali Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Raisio - Coronaria Fysicos Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Turku - Eerikinkatu Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Turku - Kylpylähotelli Caribia