Takaisin

Coronaria Erikoissairaanhoito Kuusamo

Raistakantie 1, 93600, Kuusamo Reittiohje

Ajanvaraus

040 860 8380


Coronaria hoitaa Kuusamon perustasoiset erikoissairaanhoidon palvelut. Palvelujen tavoitteena on turvata nopea hoitoonpääsy, järjestää hoito mahdollisimman lähellä kuntalaisia ja noudattaa parasta mahdollista hoidon porrastusta OYS:n ja muiden vaativan erikoissairaanhoidon palvelujen kanssa.

PALVELUSISÄLTÖ
Erikoislääkäreiden vastaanotoilla tehdään kaikki tarvittavat hoitotoimenpiteet. Lisäksi leikkaustoiminnassa tehdään päiväkirurgisia toimenpiteitä paikallispuudutuksessa. Erikoislääkärit työskentelevät Kuusamossa suunnitelmallisesti tasaisella rytmillä ympäri vuoden, jotta palvelumme ovat mahdollisimman hyvin saatavilla.

Palvelemme seuraavilla erikoisaloilla:

Gastrokirurgia
Gynekologia
Kardiologia
Keuhkosairaudet
Korva-, nenä- ja kurkkutaudit
Neurologia
Ortopedia
Radiologia
Reumatologia
Sisätaudit
Silmätaudit
Suun terveydenhuollon esh
Tähystystutkimukset
Urologia
Erikoislääkärin vastaanotolle tullaan terveyskeskuksen lääkärin tai hoitajan lähetteellä tai työterveyden tai yksityisvastaanoton lääkäreiden lähetteillä. Erikoissairaanhoitoon ei voi itse varata aikaa suoraan.

LÄÄKÄRIT
Erikoislääkärimme ovat kokeneita ja erittäin osaavia ammattilaisia, jotka työskentelevät yliopistosairaaloissa ja yksityissairaaloissa tehden vastaavaa työtä ja hyödyntäen uusimpia ja parhaimpia hoitomenetelmiä ja -suosituksia. Kuusamon erikoissairaanhoidon toimintamalli mahdollistaa kuusamolaisten pääsyn parhaiden ammattilaisten hoitoon omalla kotipaikkakunnallaan.