Takaisin

Coronaria Hammasklinikka Kotka

Kotkankatu 16 b 42, 5.krs Reittiohje

Ajanvaraus

05 215 679

Verkkoajanvaraus

Varaa aika verkossa Coronaria Hammasklinikka Kotka
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Kotka palvelee osoitteessa Kotkankatu 16 b 42, 5.krs.

Hammasklinikaltamme saat helposti ja nopeasti perushammaslääkärin ja erikoishammaslääkärin palvelut ammattitaidolla. Hammasklinikka on kotkalaisille jo ennestään tuttu paikka, sillä se on aiemmin tunnettu nimellä Hymypaikka. Hymypaikka siirtyi osaksi Coronariaa loppuvuodesta 2018.

Ajanvaraus
Voit varata ajan kätevästi netin kautta mihin vuorokaudenaikaan tahansa, viikon jokaisena päivänä.
Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita ajanvarausnumeroomme p. 05 215 679. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä.

YTHS asiakas: huomioithan, että ajanvarauksen voi tehdä vasta sen jälkeen kun hammaslääkäri on tehnyt hoidontarpeen arvioinnin ja antanut luvan ajan varaamiselle.

Saapuessasi vastaanotolle, istuthan odottamaan odotusaulaan, kutsumme sinut nimellä. Mikäli olet uusi asiakas, tai et ole useampaan vuoteen käynyt hammaslääkärillä, täytäthän aulassa esitietolomakkeen terveystietoihisi liittyen.

Ajanvarauksen peruuttaminen

Ajanvarauksen peruuttaminen tulee tehdä puhelimitse p. 05 215 679. Peruuttamattomasta käynnistä veloitamme hinnaston mukaisen hinnan, joka on 30-120€ riippuen perutun ajan kestosta. Peruutukset vastaanotolle tulee tehdä vähintään 24 tuntia ennen vastaanottoajan alkua.


Maksutavat ja hinnastot

Maksuvaihtoehtoina hyväksymme pankkikortin, yleisimmät luottokortit, Svea-laskun, Eazybreak ja ePassi-hyvinvointiedun, sekä Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Kela-korvauksista hammashoidossa voit lukea lisää Kelan sivuilta.

> Lue lisää maksuvaihtoehdoista
> Tutustu hinnastoon
> Lue Kela-korvauksista hammashoidossa Kelan sivuilta


Asiakastyytyväisyys

Teemme parhaamme, jotta kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hoitoon. Toivomme saavamme sinulta palautetta käynnistäsi. Kerro meille kuinka onnistuimme, ja miten voisimme palvella sinua jatkossa entistäkin paremmin! Voit kertoa kokemuksesi helposti asiakaspalautelomakkeellamme netissä.

> Anna palautetta

Arvostele meidät myös Googlessa

Arvostelua varten tarvitset Gmail-sähköpostitilin.

> Kirjoita arvostelu


Toimipaikka tunnettiin ennen Hammaslääkärikeskus Hymypaikkana

Coronaria Hammasklinikka Kotka on kotkalaisille jo ennestään tuttu paikka, sillä se on aiemmin tunnettu nimellä Hymypaikka. Kimmo Koukkulan vuonna 1998 perustama Hymypaikka Oy siirtyi Coronarialle 3.12.2018 yrityskaupan myötä. Vuonna 1995 hammaslääkäriksi valmistunut Koukkula arvostaa sitä, että Coronariassa katsotaan toimintaa potilaan silmin.

"Loppujen lopuksi kävin useita ketjuja läpi, mutta muut hylkäsin pian. Coronarian ajatusmaailma kohtasi minun ajatusteni kanssa sen suhteen, miten hommat pitää hoitaa. Lisäksi tuntuu, että teillä on Coronariassa hyvä meininki. Coronarialla mennä täysillä markkinoiden ehdoilla, vaan lähestymistapa on inhimillinen eikä liukuhihnatoimintaa. Toki pidetään siitä huolta, että vastaanotto on kannattava. Lisäksi olen iloinen siitä, että käsiä ei sidota toiminnassa liikaa, vaan paikallistasollekin annetaan päätäntävaltaa”, Koukkula kertoo.

Kaikki työntekijät jatkavat hammasklinikalla entiseen tapaan, ja Kimmo Koukkula on Kotkan hammasklinikan vastaava hammaslääkäri.

Asiantuntijat

7 asiantuntijaa
Katri Vaununmaa

Katri Vaununmaa

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Kotka

Kimmo Koukkula

Kimmo Koukkula

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Kotka

Olli Puustinen

Olli Puustinen

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja seuraavat 30 pv

Coronaria Hammasklinikka Kotka

Suvi-Tuuli Vilen

Suvi-Tuuli Vilen

Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
Vapaita aikoja seuraavat 30 pv

Coronaria Hammasklinikka Kotka

Hannu Kormi

Hannu Kormi

Erikoishammaslääkäri, Suu- ja leukakirurgia

Coronaria Hammasklinikka Kotka

Tea Nivell-Korhonen

Tea Nivell-Korhonen

Palveluesimies

Coronaria Hammasklinikka Kotka Coronaria Hammasklinikka Hamina