Takaisin

Coronaria Hammasklinikka Kouvola - Prisma

Tommolankatu 9, 45130, Kouvola Reittiohje

Hammastarkastus 44 €

Tarjouskoodilla AVAJAISET2022

Hinta on omavastuuhinta Kela-korvauksen jälkeen, sisältää 5€ Kanta-maksun. Ei sisällä röntgenkuvia. Normaalihinta 56,5€.
Tarjous voimassa Kouvolan hammasklinikalla 31.8. mennessä varatuille ajoille tarjouskoodilla.

Ajanvaraus

040 513 0645

Verkkoajanvaraus

Varaa aika verkossa Coronaria Hammasklinikka Kouvola - Prisma
Vapaita aikoja tällä viikolla

Avasimme uuden Coronaria Hammasklinikan Kouvolaan heinäkuussa 2022! Uusi ja viihtyisä Coronaria Hammasklinikka Kouvola palvelee Kouvolan Prisman 2. kerroksessa.

Meille pääset vaivattomasti sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Hammashoitokäynti onnistuu kätevästi ostosten tai muun asioinnin lomassa. Samoissa tiloissa toimii Hammasklinikan lisäksi myös Coronarian Kuntoutus- ja terapiapalvelut.

Meidän visiomme on olla asiakaskokemukseltaan hammasklinikkaketju, jossa asiakkaat rakastavat käydä. Haluamme, että asiakkaamme luottavat meihin ja siihen, että heidän suun ja hampaiden hyvä ja laadukas hoito on meillä aina taattu. Panostamme viihtyisiin tiloihin sekä laadukkaisiin hoitolaitteisiin ja -välineisiin. Asiakaskokemuksemme keskiössä on luottamuksen ja turvallisuuden tunteen rakentaminen asiakkaan ja hoitavan henkilökunnan välille. Otamme aina asiakkaat huomioon yksilöinä ja etenemme asiakkaan tahtiin.

Jos tämä kuulostaa sinusta paikalta, jossa hoidattaisit mielelläsi suun ja hampaiden terveyttäsi, lämpimästi tervetuloa asiakkaaksi.

Maksutavat ja hinnasto

Maksuvaihtoehtoina hyväksymme pankkikortin, yleisimmät luottokortit, Svea-laskun, Eazybreak ja ePassi-hyvinvointiedun, sekä Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Kela-korvauksista hammashoidossa voit lukea lisää Kelan sivuilta.

> Lue lisää maksuvaihtoehdoista
> Tutustu hinnastoon
> Lue Kela-korvauksista hammashoidossa Kelan sivuilta


Asiakastyytyväisyys

Teemme parhaamme, jotta kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hoitoon. Toivomme saavamme sinulta palautetta käynnistäsi. Kerro meille kuinka onnistuimme, ja miten voisimme palvella sinua jatkossa entistäkin paremmin! Voit kertoa kokemuksesi helposti asiakaspalautelomakkeellamme netissä.

> Anna palautetta

Arvostele meidät myös Googlessa

Arvostelua varten tarvitset Gmail-sähköpostitilin.

> Kirjoita arvostelu

Asiantuntijat

2 asiantuntijaa
Jussi Rantala

Jussi Rantala

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Kouvola - Prisma

Roope Reponen

Roope Reponen

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja seuraavat 30 pv

Coronaria Hammasklinikka Kouvola - Prisma