Takaisin

Coronaria Hammasklinikka Kuusamo

Kirkkotie 23 A (1.krs), 93600, Kuusamo Reittiohje
Punahiuksinen nainen katsoo kameraan ja hymyilee.

Hampaiden tehopuhdistus 104€

Sisältää hammaskiven poiston ja soodapuhdistuksen. Soodapuhdistus poistaa pinnalliset värjäytymät hampaiden pinnoilta ja hammasväleistä.

Tarjous voimassa 31.7. mennessä suuhygienisteille varatuille ajoille Kuusamon Hammasklinikalla tarjouskoodilla TEHOPUHDISTUS. Hinta sisältää 5€ Kanta-maksun. Normaalihinta 150€.

Ajanvaraus

040 566 9699

Verkkoajanvaraus

Varaa aika verkossa Coronaria Hammasklinikka Kuusamo
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Kuusamo on muuttanut. Palvelemme uudessa osoitteessa Kirkkotie 23 A, 1. kerros. (entisessä Hotkun tiloissa). Sisäänkäynti klinikallemme pääovesta vasemmalle.

Uudelta viihtyisältä hammasklinikaltamme saat helposti ja nopeasti ammattitaitoiset perushammaslääkärin ja erikoishammaslääkärin palvelut, sekä suuhygienistin palvelut. Dentura liittyi keväällä 2018 osaksi Coronariaa ja yrityskaupan myötä nimi muuttui Coronaria Hammasklinikka Kuusamoksi.

Aukioloajat
ma-pe klo 8–16
iltaisin ja lauantaisin sopimuksen mukaan
p. 040 566 9699 (ma-pe klo 8–16)

Voit varata ajan kätevästi netin kautta mihin vuorokaudenaikaan tahansa, viikon jokaisena päivänä.

Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita ajanvarausnumeroomme p. 040 566 9699. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä.

Saapuessasi vastaanotolle, istuthan odottamaan odotusaulaan, kutsumme sinut nimellä. Mikäli olet uusi asiakas, tai et ole useampaan vuoteen käynyt hammaslääkärillä, täytäthän aulassa esitietolomakkeen terveystietoihisi liittyen.

Ajanvarauksen peruuttaminen

Ajanvarauksen peruuttaminen tulee tehdä puhelimitse p. 040 566 9699. Peruuttamattomasta käynnistä veloitamme hinnaston mukaisen hinnan, joka on 30-120€ riippuen perutun ajan kestosta. Peruutukset vastaanotolle tulee tehdä vähintään 24 tuntia ennen vastaanottoajan alkua.


Maksutavat ja hinnasto

Maksuvaihtoehtoina hyväksymme pankkikortin, yleisimmät luottokortit, Svea-laskun, Eazybreak ja ePassi-hyvinvointiedun, sekä Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Kela-korvauksista hammashoidossa voit lukea lisää Kelan sivuilta.

> Lue lisää maksuvaihtoehdoista
> Tutustu hinnastoon
> Lue Kela-korvauksista hammashoidossa Kelan sivuilta


Asiakastyytyväisyys

Teemme parhaamme, jotta kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hoitoon. Toivomme saavamme sinulta palautetta käynnistäsi. Kerro meille kuinka onnistuimme, ja miten voisimme palvella sinua jatkossa entistäkin paremmin! Voit kertoa kokemuksesi helposti asiakaspalautelomakkeellamme netissä.

> Anna palautetta

Arvostele meidät myös Googlessa

Arvostelua varten tarvitset Gmail-sähköpostitilin.

> Kirjoita arvostelu


Toimipaikka tunnettiin ennen Hammaslääkärikeskus Denturana

Kuusamolaiset ovat vuosikymmeniä käyneet tutussa Denturan hammaslääkärikeskuksessa Kaiterantiellä. Keväällä 2018 Dentura Oy liittyi osaksi Coronariaa ja yrityskaupan myötä myös nimi muuttui Coronaria Hammasklinikka Kuusamoksi. Jatkossa haluamme palvella kuusamolaisia vielä entistä paremmin: vuosikymmenet hienoa työtä tehneet hammaslääkärit ja -hoitajat jatkavat työssään, mutta mukaan saamme myös uusia huippuammattilaisia, minkä myötä palvelutkin laajenevat. Myös aukioloaikoja aiotaan pidentää.

”Pystymme nyt palvelemaan pohjoisuomalaisia asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin. Dentura Oy:llä on Kuusamossa vakiintunut asiakaskunta ja erinomainen maine, joten sen liittäminen osaksi hammasklinikkaverkostoamme on iso askel eteenpäin. Yhtiön edelliset omistajat ja henkilöstö ovat tehneet upeaa työtä ja olemme iloisia, kun saamme uusia osaajia joukkoomme”, suu- ja sotepalveluiden toimitusjohtaja Satu Ohukainen toteaa.

Asiantuntijat

11 asiantuntijaa
Johanna Määttä

Johanna Määttä

Suuhygienisti
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Kuusamo

Otto Kormi

Otto Kormi

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Kempele - Zeppelin Coronaria Hammasklinikka Oulu - Prisma Limingantulli Coronaria Hammasklinikka Kuusamo

Pinja Raittinen

Pinja Raittinen

Suuhygienisti
Vapaita aikoja seuraavat 30 pv

Coronaria Hammasklinikka Kuusamo

Sonja Riikonen

Sonja Riikonen

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja seuraavat 30 pv

Coronaria Hammasklinikka Helsinki - Tilkka Coronaria Hammasklinikka Kuusamo

Anita Lohi

Anita Lohi

Palveluesimies

Coronaria Hammasklinikka Kuusamo

Iida Lohimies

Iida Lohimies

Hammaslääkäri

Coronaria Hammasklinikka Kempele - Zeppelin Coronaria Hammasklinikka Oulu - Prisma Limingantulli Coronaria Hammasklinikka Kuusamo Coronaria Hammasklinikka Oulu - Sammakkotalo

Keijo Alaniska

Keijo Alaniska

Johtava hammaslääkäri, suukirurgi

Coronaria Hammasklinikka Helsinki - Tilkka Coronaria Hammasklinikka Kempele - Zeppelin Coronaria Hammasklinikka Oulu - Prisma Limingantulli Coronaria Hammasklinikka Kuusamo Coronaria Hammasklinikka Oulu - Sammakkotalo

Minna Alaniska

Minna Alaniska

Oikomishoidon erikoishammaslääkäri

Coronaria Hammasklinikka Oulu - Prisma Limingantulli Coronaria Hammasklinikka Kuusamo

Nina Mandelin

Nina Mandelin

Erikoishammaslääkäri, Kariologia ja endodontia

Coronaria Hammasklinikka Kuusamo

Reetta Pesonen

Reetta Pesonen

Hammaslääkäri

Coronaria Hammasklinikka Kuusamo