Kuntoutus- ja terapiapalvelut – Uusikaupunki

Tarjoamme fysioterapiaa ja toimintaterapiaa Uudessakaupungissa ja sen lähikunnissa: Pyhäranta, Laitila, Vehmaa, Kustavi ja Taivassalo, Mynämäki, Masku, Nousiainen, Pöytyä, Raisio, Naantali ja Turku.

Toimipisteessä palvelee Coronaria Kuntoutuspalvelujen yrityksemme Coronaria Contextia Oy.

Tarjoamme asiakkaiden tarpeiden mukaisia palveluita seuraavilta fysioterapian alueilta: tutkiminen, fysioterapian suunnittelu ja toteutus, kotiohjelman laatiminen ja seuranta, apu- ja harjoitusvälinetarpeen arviointi, hankinnan avustaminen, käytön opetus ja seuranta, kotikäynnit, raportointi sovitusti.

Perinteisen fysioterapian lisäksi olemme kaikki kinesioteippauksen, hyvänlaatuisen asentohuimauksen ja selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoidon asiantuntijoita.

Uudenkaupungin toimipisteemme on entinen Vakka-Suomen Fysiokulma Oy, jonka toiminta siirtyi Coronaria Contextia Oy:lle liiketoimintakaupan myötä maaliskuussa 2018. Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen.


HINNASTO:

Fysioterapia 30 min 43 € (Kelan korvaus 4 €)
Fysioterapia 45 min 52 € (Kelan korvaus 6 €)
Fysioterapia 60 min 61 € (Kelan korvaus 8 €)

Lääkärin lähetteellä saat fysioterapiasta Kela-korvauksen. Meillä on käytössä Kelan suorapalautus, jolloin maksat hoidosta suoraan vain oman osuutesi. Kysy muiden palveluiden hinnastoja toimipisteestämme. Kotikäyntilisä erillisen sopimuksen mukaan.

MUITA PALVELUITAMME:

Muita palveluitamme ovat mm. kinesioteippaus, hyvänlaatuisen asentohuimauksen tutkimus ja hoito, hieronta, LymphaTouch-laitehoito sekä lääkinnällisten hoitosukkien mittaus ja käytön opastus.

varaa aika fysioterapiaan verkossa