mies hymy lahikuva sininen tausta

Hampaiden tehopuhdistus 139 €

Sisältää hammaskiven poiston ja soodapuhdistuksen

Hampaiden tehopuhdistus sisältää hammaskiven poiston sekä soodapuhdistuksen. Hoito aloitetaan puhdistamalla hampaat hammaskivestä ja lopuksi hoito viimeistellään soodapuhdistuksella. Tehopuhdistuksen avulla saat kokonaisvaltaisesti puhdistetun suun ja kirkkaan hymyn!

Tehopuhdistuksen tekee suuhygienisti tai hammaslääkäri ja hoito on saatavilla kaikissa Coronaria Hammasklinikoissamme paitsi Haminassa.

Tehopuhdistuksen pakettihinta on 139 € (erikseen ostettuna alk. 151 €) ja se sisältää 45 minuutin vastaanottoajan.

HAMMASKIVEN POISTO

Hammaskivi on hampaan pintaan ja ientaskuun kovettunutta bakteeriplakkia. Hammaskiveä ei voi saada pois kotikonstein hampaita harjaamalla, vaan siihen tarvitaan suuhygienistin tekemä hammaskiven poisto. Suuhygienisti poistaa hammaskiven joko perinteisellä tavalla manuaalisesti eli käsityönä tai ultraäänilaitteella.

Hammaskivi ylläpitää ientulehdusta, joka taas altistaa hampaiden kiinnityskudossairaudelle eli parodontiitille. Hammaskiven poisto on siis erittäin tärkeä toimenpide parodontiitin muodostumisen ehkäisyssä.

Hammaskiveä ei muodostu kaikille, vaan sen muodostuminen on yksilöllistä. Hammaskiven muodostumiseen vaikuttaa mm. syljen koostumus. Suuhygienisti osaa arvioida vastaanotolla, kuinka usein juuri sinun kannattaa käydä hammaskiven poistossa.

SOODAPUHDISTUS

Ovatko hampaasi värjäytyneet teen, kahvin, värjäävien ruoka-aineiden tai tupakan vaikutuksesta? Suuhygienistin tekemä soodapuhdistus poistaa tehokkaasti pinnalliset värjäytymät hampaiden pinnoilta ja hammasväleistä.

Soodapuhdistuksen teho perustuu jauheen ja vesi-ilmasuihkun yhteisvaikutukseen. Jauheen, veden- ja ilmanpaineen avulla hampaat suihkutetaan puhtaaksi plakista ja bakteereista. Hampaista tulee kiiltävät, miellyttävän liukkaat, hohtavat ja puhtaan tuntuiset.

Ennen soodapuhdistusta poistetaan hammaskivi hampaiden pinnoilta. Käynti sisältää fluorikäsittelyn. Voimakas ientulehdus, parodontiitti tai astma voivat olla esteenä soodapuhdistukselle.