Silmälasipäinen nainen katsoo kameraan ja hymyilee.

Häikäisevä hymy

Sisältää hampaiden tehopuhdistuksen ja valkaisun

Häikäisevä hymy -hoitopaketti sisältää suuhygienistin tekemän hampaiden tehopuhdistuksen sekä geelin avulla tehtävän hampaiden valkaisun. Hoidon avulla saat puhtaan suun sekä hohtavan hymyn.

Hoitopaketti koostuu kahdesta käyntikerrasta: ensimmäisellä kerralla tehdään tehopuhdistus, joka sisältää hammaskiven poiston ja soodapuhdistuksen. Kun hampaat ja ikenet ovat terveet ja puhtaat, voidaan tehdä hampaiden valkaisu toisella käyntikerralla.

Häikäisevä Hymy -hoitopaketin hinta on 389 €. Veloitamme käynnin yhteydessä hinnastomme mukaisen 19,90 € palvelumaksun.

Hampaiden tehopuhdistus

Hampaiden tehopuhdistus sisältää hammaskiven poiston ja soodapuhdistuksen.

Hammaskivi on hampaan pintaan ja ientaskuun kovettunutta bakteeriplakkia. Hammaskiveä ei voi saada pois hampaita harjaamalla, vaan siihen tarvitaan vastaanotolla tehty hammaskiven poisto. Hammaskivi poistetaan joko perinteisellä tavalla manuaalisesti eli käsityönä tai ultraäänilaitteella.

Soodapuhdistus poistaa tehokkaasti pinnalliset värjäytymät hampaiden pinnoilta ja hammasväleistä. Soodapuhdistuksen teho perustuu jauheen ja vesi-ilmasuihkun yhteisvaikutukseen. Jauheen, veden- ja ilmanpaineen avulla hampaat suihkutetaan puhtaaksi plakista ja bakteereista. Hampaista tulee kiiltävät, miellyttävän liukkaat, hohtavat ja puhtaan tuntuiset.

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on helppo ja vaivaton tapa kirkastaa tummentuneet hampaat ja saada kaunis hymy. 

Häikäisevä Hymy -pakettiin sisältyy geelin avulla tehtävä hampaiden valkaisu (BlancOne Touch tai Opalescence boost). Hampaiden valkaisu on hellävarainen ja sopii hyvin ensimmäiseksi valkaisuksi. Valkaisuun varataan aikaa noin yksi tunti ja aika voidaan varata aikaisintaan viikon päähän aiemmasta suuhygienistiajasta, jossa on tehty hampaiden puhdistus.

Mitä hampaiden valkaisussa tulee huomioida?

Valkaisua ei tehdä alle 18-vuotiaille, raskaana oleville eikä imettäville.

Hammaskivi tulee olla poistettuna ennen hampaiden valkaisua. Lisäksi hampaiden tulisi olla tarkastettu hammaslääkärillä mahdollisten reikien tai kiillevaurioiden varalta.

Mikäli hampaiden valkaisu mietityttää, voit varata ajan suuhygienistille maksuttomaan valkaisukonsultaatioon, jossa kartoitetaan suusi tilanne valkaisua varten sekä valitaan juuri sinulle sopivin valkaisumenetelmä.

Valkaisutuloksen pysyvyys on yksilöllistä riippuen muun muassa värjäävien tuotteiden käytöstä. Hampaiden hyvä kotihoito ja vastaanotolla tapahtuva säännöllinen puhdistus auttaa ylläpitämään hyvää lopputulosta. Tarpeen vaatiessa valkaisukäsittely voidaan uusia tietyin väliajoin. Vastaanotolla tehtävää valkaisua voidaan pitää yllä ja tehostaa tarpeen mukaan kotivalkaisumuoteilla.

Varaa aika soittamalla

Häikäisevä hymy -paketin voi varata soittamalla hammasklinikalle. Toimipaikkojen yhteystiedot näet alta. Hoitopaketti on saatavilla kaikilla muilla hammasklinikoillamme paitsi Haminassa.