nainen hymyilee hammaslaakarissa

Häikäisevä hymy 369 €

Sisältää hampaiden tehopuhdistuksen ja valkaisun

Hampaiden tehopuhdistus 104€

Sisältää hammaskiven poiston ja soodapuhdistuksen. Soodapuhdistus poistaa pinnalliset värjäymät hampaiden pinnoilta ja hammasväleistä.

Häikäisevä hymy -paketti sisältää suuhygienistin tekemän hampaiden tehopuhdistuksen sekä geelin avulla tehtävän hampaiden valkaisun. Paketin avulla saat puhtaan suun sekä upean valkoisen, hohtavan hymyn pitkäksi aikaa!

Hoitopaketti koostuu kahdesta käyntikerrasta: ensimmäisellä kerralla tehdään tehopuhdistus, joka sisältää hammaskiven poiston ja soodapuhdistuksen. Kun hampaat ja ikenet ovat terveet ja puhtaat, voidaan tehdä hampaiden valkaisu toisella käyntikerralla.

Huomioithan, että hampaiden olisi hyvä olla myös tarkastettu ennen valkaisua hammaslääkärillä mahdollisten reikien tai kiillevaurioiden varalta.

Mikäli hampaiden valkaisu mietityttää, voit varata ajan suuhygienistille maksuttomaan valkaisukonsultaatioon, jossa kartoitetaan suusi tilanne valkaisua varten sekä valitaan juuri sinulle sopivin valkaisumenetelmä.

Häikäisevä Hymy -hoitopaketin hinta on 369 € (erikseen ostettuna alk. 394 €) ja se on saatavilla kaikissa Coronaria Hammasklinikoissamme paitsi Haminassa.

HAMPAIDEN TEHOPUHDISTUS

Hampaiden tehopuhdistus sisältää hammaskiven poiston ja soodapuhdistuksen.

Hammaskivi on hampaan pintaan ja ientaskuun kovettunutta bakteeriplakkia. Hammaskiveä ei voi saada pois kotikonstein hampaita harjaamalla, vaan siihen tarvitaan suuhygienistin tekemä hammaskiven poisto. Suuhygienisti poistaa hammaskiven joko perinteisellä tavalla manuaalisesti eli käsityönä tai ultraäänilaitteella. Jotta hampaiden valkaisu voidaan tehdä, hampaiden tulee olla puhdistettu hammaskivestä.

Ovatko hampaasi värjäytyneet teen, kahvin, värjäävien ruoka-aineiden tai tupakan vaikutuksesta? Suuhygienistin tekemä soodapuhdistus poistaa tehokkaasti pinnalliset värjäytymät hampaiden pinnoilta ja hammasväleistä. Soodapuhdistuksen teho perustuu jauheen ja vesi-ilmasuihkun yhteisvaikutukseen. Jauheen, veden- ja ilmanpaineen avulla hampaat suihkutetaan puhtaaksi plakista ja bakteereista. Hampaista tulee kiiltävät, miellyttävän liukkaat, hohtavat ja puhtaan tuntuiset.

HAMPAIDEN VALKAISU

Hampaiden valkaisu on helppo ja vaivaton tapa kirkastaa tummentuneet hampaat ja saada kaunis hymy. 

Häikäisevä Hymy -pakettiin sisältyy geelin avulla tehtävä hampaiden valkaisu (BlancOne Touch ja Opalescence boost), joka voidaan tehdä kaikissa hammasklinikoissamme paitsi Haminassa. Hampaiden valkaisu on hellävarainen ja sopii hyvin ensimmäiseksi valkaisuksi. Valkaisuun varataan aikaa noin yksi tunti ja aika voidaan varata aikaisintaan viikon päähän aiemmasta suuhygienistiajasta, jossa on tehty hampaiden puhdistus.

Valkaisutuloksen pysyvyys on yksilöllistä riippuen muun muassa värjäävien tuotteiden käytöstä. Hampaiden hyvä kotihoito ja vastaanotolla tapahtuva säännöllinen puhdistus auttaa ylläpitämään hyvää lopputulosta. Tarpeen vaatiessa valkaisukäsittely voidaan uusia tietyin väliajoin. Vastaanotolla tehtävää valkaisua voidaan pitää yllä ja tehostaa tarpeen mukaan kotivalkaisumuoteilla. Valkaisua ei tehdä alle 18-vuotiaille, raskaana oleville eikä imettäville.

Varaa aika soittamalla

Häikäisevä hymy -paketin voi varata soittamalla hammasklinikalle. Toimipaikkojen yhteystiedot näet alta. Hoitopaketti on saatavilla kaikissa toimipaikoissamme paitsi Haminassa.