Mies katsoo kameraan ja hymyilee.

Kirkas hymy

Sisältää hammaskiven poiston ja kevytvalkaisun

Kirkas hymy -hoitopaketti sisältää suuhygienistin tekemän hammaskiven poiston ja hampaiden kevytvalkaisun. Hoidon avulla saat puhtaat hampaat ja kirkkaan hymyn yhdellä käyntikerralla.

Kirkas hymy -hoitopaketin hinta on 220 €. Veloitamme käynnin yhteydessä hinnastomme mukaisen 19,90 € palvelumaksun.

Hammaskiven poisto

Hammaskivi on hampaan pintaan ja ientaskuun kovettunutta bakteeriplakkia. Hammaskiveä ei voi saada pois hampaita harjaamalla, vaan siihen tarvitaan vastaanotolla tehty hammaskiven poisto. Hammaskivi poistetaan joko perinteisellä tavalla manuaalisesti eli käsityönä tai ultraäänilaitteella. Jotta hampaiden valkaisu voidaan tehdä, hampaiden tulee olla puhdistettu hammaskivestä.

Hammaskivi ylläpitää ientulehdusta, joka taas altistaa hampaiden kiinnityskudossairaudelle eli parodontiitille. Hammaskiven poisto on tärkeä toimenpide parodontiitin muodostumisen ehkäisyssä.

kevytvalkaisu

BlancOne Click -kevytvalkaisu on erittäin hellävarainen ja nopea valkaisumenetelmä, jolla saadaan kirkastettua hymy vain kymmenessä minuutissa. Sopii hyvin herkille tai luonnostaan vaaleille hampaille, ensimmäiseksi valkaisuksi sekä ylläpitohoidoksi. Toimenpide voidaan toistaa useita kertoja vuodessa ja se voidaan tehdä hammaskiven poiston yhteydessä. Valkaisua tehostetaan valolla.

Haluaisitko tehokkaamman valkaisun? Lue myös muista hampaiden valkaisumenetelmistämme >

Mitä hampaiden valkaisussa tulee huomioida?

Valkaisua ei tehdä alle 18-vuotiaille, raskaana oleville eikä imettäville.

Valkaisutuloksen pysyvyys on yksilöllistä riippuen muun muassa värjäävien tuotteiden käytöstä. Hampaiden hyvä kotihoito ja vastaanotolla tapahtuva säännöllinen puhdistus auttaa ylläpitämään hyvää lopputulosta.

Mikäli hampaiden valkaisu mietityttää, voit varata ajan suuhygienistille maksuttomaan valkaisukonsultaatioon, jossa kartoitetaan suusi tilanne valkaisua varten sekä valitaan juuri sinulle sopivin valkaisumenetelmä.