Kuntoutus ja terapiapalvelut – Hyvinkää

Tarjoamme fysioterapiaa ja toimintaterapiaa Hyvinkäällä ja sen seuraavissa lähikunnissa: Riihimäki, Hausjärvi, Mäntsälä, Tuusula, Nurmijärvi sekä Vihti ja Loppi.

Siistien ja kodikkaiden toimitilojemme ohella työskentelemme myös esimerkiksi asiakkaan kotona, laitoksissa sekä päivä- ja vanhainkodeissa. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, Kelan vaikeavammaiset, sairaalat, Valtionkonttori, vakuutusyhtiöt ja muut yritykset.

Hyvinkään  yksikkömme on entinen Hyvinkään Fysioterapia Oy,  jonka toiminta siirtyi liiketoimintakaupan myötä Coronaria Contextia Oy:n omistukseen toukokuussa 2018.


HINNASTO

Fysioterapia 30min 43€ (Kelan korvaus 4€)
Fysioterapia 45min 53€ (Kelan korvaus 6€)
Fysioterapia 60min 63€ (Kelan korvaus 8€)
Fysioterapia 90 min 93€
Hieronta 30min 32€
Hieronta 45min 43€
Hieronta 60min 52€
Hieronta 90min 76€
Lymfaterapia 60min 63€

Lääkärin lähetteellä saat fysioterapiasta Kela-korvauksen. Meillä on käytössä Kelan suorapalautus, jolloin maksat hoidosta suoraan vain oman osuutesi. Kysy muiden palveluiden hinnastoja toimipisteestämme. Kotikäyntilisä erillisen sopimuksen mukaan.

Muita palveluitamme

Neurologinen fysioterapia, SenioriFysioterapia, lasten fysioterapia, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, kinesioteippaus, fasciakäsittely, hyvänlaatuisen asentohuimauksen fysioterapia, fysikaaliset hoidot esim. ultraääni, sähköhoidot, LymphaTouch, akupunktio, Shockwave-paineaaltohoito, PowerPlate- värinäharjoittelu, veteraanikuntoutus, kuntosaliohjaus ja kotikäynnit

Varaa aika verkossa