Takaisin

Elina Väyrynen

Hammaslääkäri

Toimipaikat

Kielitaito

  • Suomi

Palvelut

  • Hampaan paikkaus
  • Hammaslääkäripalvelut
  • Hammaskiven poisto
  • Juurihoito
  • Ientulehduksen ja parodontiitin hoito
  • Aftan ja muiden suun limakalvosairauksien hoito
  • Hammastarkastukset

Valmistuin hammaslääkäriksi muutama vuosi sitten Oulusta, ja täten omaan uusimman tiedon, jota meille yliopistossa opetetaan. Valmistumisen jälkeen olen ehtinyt kartoittaa runsaasti työkokemusta useammalta paikkakunnalta, kunnalliselta ja yksityispuolelta.

Itse panostan asiakaslähtöiseen asiakaspalveluun, ja minulle on tärkeää, että potilaalla on luottavainen ja hyvä mieli vastaanotolla. Kiire ei saa olla, vaan hommat tehdään huolellisesti. Hoidan mielelläni myös pelkopotilaita. Kliinisen työn lisäksi käyn Oulun yliopistolla opettamassa ja ohjeistamassa hammaslääkäriopiskelijoita, kun he tekevät harjoitustöitänsä. Nautin opettamisesta ja tiedon jakamisesta eteenpäin. Yliopistolla myös kuulee alan uusista tuulista.

Saatat olla nähnyt minut Kandit-sarjasta, joka pyörii satunnaisesti Ylen kanavilla. Hammaslääkärin ammatissa parasta on, kun saa työskennellä ihmisten parissa ja auttaa. Oman kädenjäljen näkeminen on myös palkitsevaa. Luonteeltani olen täsmällinen, hieman perfektionisti ja pirteä pohjoisentyttö. Syventävät tutkielmat tein limakalvosairauksista, ja stipendin sain iensairauksien osastolta koulun loppuessa. Hammaslääkärinä myös täydennyskoulutus on tärkeää, ja käynkin säännöllisesti jatkokoulutuksissa ja seuraan alamme uutisia. Vapaa-ajalla ohjaan ryhmäliikuntaa, urheilen, matkustan sekä kirjoitan hammasaiheista blogia https://elinavayrynen.wordpress.com. Tavataan vastaanotolla!

Erityisosaaminen:

Keraamiset täytteet, muovipaikkaukset, juurihoidot, poistot, tarkastukset, valkaisut, proteesit, pelkopotilaat jne.

VARAA AIKA osoitteesta coronariahammasklinikka.fi

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Aija Perätalo

Suuhygienisti

Coronaria Hammasklinikka Zeppelin - Kempele Coronaria Hammasklinikka Limingantulli - Oulu Coronaria Hammasklinikka - Oulu - Kaakkuri

Satu Savilaakso

Palveluvastaava

Coronaria Hammasklinikka Sammakkotalo - Oulu

Anne Laajala

Hammaslääkäri

Coronaria Hammasklinikka Limingantulli - Oulu

Tuomas Torvinen

Hammaslääkäri

Coronaria Hammasklinikka Limingantulli - Oulu

Takaisin