Takaisin

Elina Väyrynen

Hammaslääkäri

Olen valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2016 Oulusta. Valmistumisen jälkeen olen ehtinyt kartoittaa runsaasti työkokemusta useammalta paikkakunnalta, niin kunnalliselta kuin yksityispuoleltakin.

Panostan asiakaslähtöiseen asiakaspalveluun ja minulle on tärkeää, että potilaalla on luottavainen olo vastaanotolla. Kiire ei saa olla, vaan hommat tehdään huolellisesti. Hoidan mielelläni myös pelkopotilaita.

Hammaslääkärin ammatissa parasta on, kun saa työskennellä erilaisten ihmisten parissa ja auttaa aidosti. Oman kädenjäljen näkeminen on myös palkitsevaa. Kliinisen työn ohella toimin opettajana Oulun yliopistolla, missä käyn opettamassa hammaslääkäriopiskelijoita. Teen myös tutkimusta ja väitöskirjaa aiheesta suunterveydenhuollon digitalisoituminen. Hammaslääkärinä myös täydennyskoulutus on tärkeää ja käynkin säännöllisesti alamme jatkokoulutuksissa ja seuraan alamme uutisia tiiviisti. Olen myös Oulun hammaslääkäriseuran hallituksen jäsen.

Erityisosaamistani ovat esim. hampaiden tarkastukset, paikkaukset ja poistot, esteettinen hammashoito, iensairauksien hoito, juurihoidot, hampaiden valkaisut ja proteesit.

Luonteeltani olen täsmällinen, lempeä ja pirteä pohjoisentyttö. Vapaa-ajalla urheilen, matkustan sekä touhuilen keittiössä. Tavataan vastaanotolla!

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Alex Strömberg

Alex Strömberg

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Laukaa Coronaria Hammasklinikka Jyväskylä

Anni Luoto

Anni Luoto

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Kempele - Zeppelin Coronaria Hammasklinikka Oulu - Prisma Limingantulli Coronaria Hammasklinikka Oulu - Sammakkotalo

Annukka Karjalainen

Annukka Karjalainen

Suuhygienisti
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Kempele - Zeppelin Coronaria Hammasklinikka Oulu - Prisma Limingantulli

Keijo Alaniska

Keijo Alaniska

Johtava hammaslääkäri, suukirurgi
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Helsinki - Tilkka Coronaria Hammasklinikka Kempele - Zeppelin Coronaria Hammasklinikka Oulu - Prisma Limingantulli Coronaria Hammasklinikka Kuusamo Coronaria Hammasklinikka Helsinki - Kalevankatu Coronaria Hammasklinikka Oulu - Sammakkotalo

Takaisin