Coronaria diagnostiikan välineistöä lähikuvassa.

Tietoa yrityksestä

Coronaria Diagnostiikka - Patologian alan palveluiden asiantuntija

​Coronaria Diagnostiikka Oy tarjoaa patologian alan palveluita ja kohdunkaulan syövän seulontapalvelua yksityisille ja julkisille terveydenhuollon toimijoille. Asiakaskuntamme kattaa koko Suomen; asiakkaitamme ovat sairaalat, terveyskeskukset sekä yksityiset lääkäri- ja hammaslääkärikeskukset.

​Coronaria Diagnostiikka Oy on perustettu vuonna 2015, kun toimintansa vuonna 1966 aloittaneesta Suomen Syöpäyhdistyksen Oulun Patologian laboratoriosta tuli osa Coronaria-konsernia. Nykyisin Coronaria Diagnostiikka Oy:llä on patologian laboratorio Oulussa ja toimipiste Vaasassa.​

Käytössämme olevat tietojärjestelmät 

Qpati mahdollistaa sähköisesti tapahtuvan pyyntö- ja näytevastausliikenteen asiakkaiden ja laboratorioidemme välillä suojatun HL7-sanomaliikenneyhteyden avulla.​​

Sähköiset pyynnöt vähentävät virhemahdollisuuksia näytteiden käsittelyssä verrattuna käsin kirjoitettuihin lähetteisiin. Järjestelmä nopeuttaa myös vastausten toimittamista: Vastaus on luettavissa lähettävän yksikön omassa potilastietojärjestelmässä (esim. Pegasos tai Effica) heti, kun se on patologian laboratoriossa kuitattu vastatuksi.​

Käytämme Optomed Software Oy:n (entinen Commit; Oy) tarjoamaa Optomed Screen –järjestelmää kohdunkaulan syövän seulonnan toteutukseen.

Järjestelmällä toteutetaan kohdunkaulan syövän seulonnan ajanvaraus- ja kutsutoiminta sekä näytteenoton ja irtosolututkimuksen tuotannonohjaustoiminta, sisältäen kutsu-, uusintakutsu- ja vastauskirjeiden lähetyksen. Järjestelmä sisältää seulottaville suunnatun ajanmuutosportaalin.

100% suomalainen

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on 100% kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

Ilmakuva, jossa näkyy metsää ja vesistöä.

Olemme osa Coronaria-konsernia

Coronaria on terveyspalveluihin erikoistunut yritys, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut.