Coronaria diagnostiikan välineistöä lähikuvassa.

Patologian alan kokonaispalvelut

Patologian erikoislääkäriemme ja henkilöstön huippuosaamisen lisäksi Coronaria Diagnostiikka on asiantuntija myös asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivien palveluiden määrittelemisessä ja toteutuksessa. Patologian alan kokonaispalveluissa määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa oikean kokonaisuuden, jolla voidaan laadukkaasti ja kustannustehokkaasti auttaa asiakasta.

Kokonaispalvelun laajuus ja siihen kuuluvien osioiden toteutus sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Usein palvelutarve muuttuu ajan kuluessa, joten tarpeen tullen muokkaamme yhdessä palvelukokonaisuutta vastaamaan muuttunutta palveluntarvetta. Toimimme asiakkaidemme kumppanina.


näistä elementeistä kokonaispalvelumme voi koostua

  • Patologian erikoislääkärin lähi- ja etäpalvelut
  • Lausuntonäytetutkimukset
  • Laboratorio- ja tutkimuspalvelut
  • Laboratoriohenkilöstö
  • Patologian laboratorion hallinnointi

Lähikuva naislääkärin käsistä käyttämässä kannettavaa tietokonetta.

Patologian erikoislääkärin lähi- ja etäpalvelut

Patologin lähi- ja etäpalvelun avulla asiakkaamme saa aina huippuammattilaiset täydentämään oman laboratorionsa osaamista ja kapasiteettia.

​Lähipalvelussa Coronarian patologian erikoislääkäri työskentelee asiakkaan tiloissa silloin, kun tehtävät vaativat paikallaoloa. Tyypillisesti lähipalvelua käytetään pikanäytteiden tutkimiseen, lääketieteellisten ruumiinavauksien tekemiseen, patologin suorittamaa dissekointia vaativien näytteiden käsittelyyn ja kliinis-patologisiin kokouksiin.

Tämän päivän teknologialla ja Coronaria Diagnostiikan laboratoriota hyödyntämällä voidaan lähes kaikki tehtävät toteuttaa myös patologin etäpalveluna.


Solukuva fibroadenooma

Lausuntonäytetutkimukset

Lähipalvelun lisäksi kokonaispalveluun voidaan liittää lausuntonäytteiden tutkimuspalvelu, jolloin asiakkaamme näytetutkimuksissa voidaan käyttää tarvittaessa asiantuntijoita kaikilta Coronaria Diagnostiikan erikoisosaamisalueilta.


Coronaria diagnostiikan välineistöä lähikuvassa.

Laboratorio- ja tutkimuspalvelut

Coronaria Diagnostiikan akkreditoidussa patologian laboratoriossa voidaan myös käsitellä asiakkaan näytteitä. Näin esimerkiksi patologin suorittamaa dissekointia vaativien näytteiden tutkiminen voidaan tehdä etäpalveluna tehokkaasti.​


Futuristinen kuva naishoitajasta koskettamassa ilmassa leijuvan kosketusnäytön ikonia.

Laboratoriohenkilöstö ja patologian laboratorion hallinnointi

Coronarian ammattitaitoinen laboratoriohenkilöstö voi tarvittaessa työskennellä myös asiakkaan laboratoriossa​.

Kokonaispalveluun voidaan sisällyttää myös asiakkaan patologian laboratorion hallinnointi.