Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen
Punahiuksinen nuori nainen keskustelee ruskeahiuksisen naisen kanssa.

Nuotti-valmennus

NUOTTI-valmennus on suunnattu 16–29-vuotiaille nuorille, jotka ovat juuri nyt ilman koulutus- tai työpaikkaa ja tarvitsevat valmennuksellista tukea elämäntilanteen ja tulevaisuuden suunnittelussa.

Valmennuksessa tuetaan nuorta tunnistamaan omat vahvuutensa ja voimavaransa sekä edistetään nuoren aktiivisuutta ja mahdollisuuksia oman tulevaisuutensa suunnittelussa. Valmennus suunnitellaan aina nuoren tarpeita ja tavoitteita vastaavaksi.

NUOTTI-valmennus on nuorelle maksuton.

Viiden kuukauden aikana

Valmennuksen kesto on enintään 5 kuukautta. Valmennus sisältää säännöllisen yhteydenpidon valmentajan ja nuoren välillä sekä 20 tapaamista, jotka voidaan toteuttaa kasvokkain tai etänä. Tarvittaessa tapaamisiin voi osallistua nuoren muuta verkostoa. Sillä varmistetaan nuoren tavoitteiden edistyminen mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Lisätietoja kelalta

Katso tästä Kelan palveluesite ja lue halutessasi lisää NUOTTI-valmennuksesta Kelan palvelukuvauksesta.

Punahiuksinen nuori nainen katsoo kannettavan tietokoneen näyttöä yhdessä ruskeahiuksisen naisen kanssa.

Miten NUOTTI-valmennukseen pääsee?

Nuori, hänen läheisensä tai yhteistyötaho ottaa yhteyttää Kelaan p. 020 692 205 ja kertoo halukkuudesta osallistua NUOTTI-valmennukseen. Valmennukseen ei tarvitse lomakkeita tai lähetettä. Yhteydenotto Kelaan riittää. Voit kysyä apua hakemiseen myös meidän asiantuntijoiltamme. Lisätietoa valmentajista löydät klikkaamalla asiantuntijan nimeä.

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@coronaria.fi

NUOTTI-valmennus muutti elämän

NUOTTI-valmennuksen myötä Henna Riikka Kouhia uskalsi lähteä tavoittelemaan unelmiaan taiteen parissa.

"Jos itselläni oli päässä jokin solmu, pystyin siitä puhumaan ja aina löysimme ratkaisun, oli asia sitten kouluun tai ylipäänsä elämään liittyvä. Ilman tapaamisiamme ja Anun tukea tuskin olisi uskaltanut lähteä näin tavoittelemaan unelmiani."

Lue blogistamme Hennan tarina.