Coronaria Uniklinikka – Järvenpää

Korvalääkärikeskus Aino on nyt osa Coronariaa ja yksi Coronaria Uniklinikan toimipisteistä. Samassa toimipisteessä toimii myös korvaklinikka.

KÄYNTIOSOITE

Järnefeltinkatu 1, 04400 JÄRVENPÄÄ

Varaa aika

p. 09 279 02300

Järvenpäässä toimiva Uniklinikkamme on erikoistunut uniapneataudin tunnistamiseen ja hoitoon sekä kuulon ongelmien tutkimukseen ja hoitoon. Palvelemme kaikissa korva-, nenä- ja kurkkutauteihin liittyvissä kysymyksissä sekä toimimme Suomen johtavana musiikkilääketieteen keskuksena. Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaisen ja turvallisen hoitokokemuksen.

Olemme Suomen johtavia uniapnean hoitoyksiköitä tuhansien tutkittujen uniapneapotilaiden kokemuksella. Uniapnea – eli yöunen pilaavat unenaikaiset hengityskatkot – on vakava kansantauti, joka heikentää merkittävästi sitä sairastavien ihmisten elämänlaatua ja on hoitamattomana varsinkin aivojen, sydämen ja verisuonten sairastumisen riskitekijä.

Unitutkimukseen pääsyllä voi olla kiire, mutta jonotusajat terveydenhuollossa ovat usein pitkiä. Meillä pääset tutkimukseen viipymättä ja diagnoosin varmistuttua hoidonaloitus tehdään nopealla aikataululla.

Uniapneapotilaan tarvitsema CPAP-hoito voidaan aloittaa meillä viipymättä – hoito voidaan aloittaa vuokralaitteella tai voit hankkia meiltä oman CPAP-laitteesi saman tien.

Hinnasto