Takaisin

Coronaria Uniklinikka – Järvenpää

Korvalääkärikeskus Aino on nyt osa Coronariaa ja yksi Coronaria Uniklinikan toimipisteistä. Samassa toimipisteessä toimii myös korvaklinikka ja keuhkolääkärinvastaanotto.

Järvenpäässä toimiva Uniklinikkamme on erikoistunut uniapneataudin tunnistamiseen ja hoitoon. Olemme Suomen johtavia uniapnean hoitoyksiköitä tuhansien tutkittujen uniapneapotilaiden kokemuksella. Uniapnea – eli yöunen pilaavat unenaikaiset hengityskatkot – on vakava kansantauti, joka heikentää merkittävästi sitä sairastavien ihmisten elämänlaatua ja on hoitamattomana varsinkin aivojen, sydämen ja verisuonten sairastumisen riskitekijä.

Unitutkimukseen pääsyllä voi olla kiire, mutta jonotusajat terveydenhuollossa ovat usein pitkiä. Meillä pääset tutkimukseen viipymättä ja diagnoosin varmistuttua hoidonaloitus tehdään nopealla aikataululla.

Uniapneapotilaan tarvitsema CPAP-hoito voidaan aloittaa meillä viipymättä – hoito voidaan aloittaa vuokralaitteella tai voit hankkia meiltä oman CPAP-laitteesi saman tien.

Järvenpään Uniklinikalla toimii myös korvaklinikka. Hoidamme ja tutkimme kuulon ongelmia ja teemme kuulotutkimuksia. Palvelemme kaikissa korva-, nenä- ja kurkkutauteihin liittyvissä kysymyksissä sekä toimimme Suomen johtavana musiikkilääketieteen keskuksena.

Järvenpään Uniklinikalla vastaanottoa pitää LT keuhkosairauksien erikoislääkäri Heikki Ekroos. Palvelemme keuhkosairauksien hoidossa, kuten astma, keuhkoahtaumatauti, hengitysinfektiot ja muut keuhkosairaudet.

Lue lisää Coronaria Uniklinikan sivuilta.

Palvelut

  • CPAP -laitteen käytön opastus
  • Uniapnea
  • Unihäiriö
  • Uniklinikka
  • Univaje

Asiantuntijat

4 hakutulosta

Ekroos Heikki

Keuhkosairauksien erikoislääkäri

Coronaria Uniklinikka – Järvenpää

Sarita Saine

Kuulontutkija

Coronaria Uniklinikka – Järvenpää