Takaisin

Coronaria Uniklinikka – Järvenpää

Aukioloajat:
tiistaisin 8.00 - 16.00
torstaisin 8.00 - 16.00
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Asiakaspalvelu puh. 020 741 9401
Avoinna: ma-to 8.30 – 17.00 ja pe 8.30 – 15.00.

Coronaria Uniklinikka on edelläkävijä unen tutkimisessa ja unihäiriöiden hoidossa. Hoitomme perustuu laajaan unitutkimukseen, joka on suorin tie unihäiriön syynmukaiseen hoitoon. Laajan unitutkimuksen lisäksi saat Coronaria Uniklinikalta myös kaikki muut unesi hoitoon tarvittavat tutkimukset ja palvelut, kuten uniapnean diagnosointiin käytettävä uniapneatutkimus sekä CPAP-hoidon aloitukset.

Myymme ja vuokraamme uniapnean hoitoon käytettäviä ResMed CPAP-laitteita ja maskeja. Valikoimaamme kuuluvat myös pienet ja kätevät matkalaitteet (ResMed Airmini).

Järvenpään Uniklinikalla toimii myös korvaklinikka. Hoidamme ja tutkimme kuulon ongelmia ja teemme kuulotutkimuksia. Palvelemme kaikissa korva-, nenä- ja kurkkutauteihin liittyvissä kysymyksissä sekä toimimme Suomen johtavana musiikkilääketieteen keskuksena.

Järvenpään Uniklinikalla vastaanottoa pitävät:

Dosentti, korva-, nenä- ja kurkkusairauksien erikoislääkäri Miikka Peltomaa, jolla on yli 15 vuoden kokemus uniapnean diagnosoinnista ja hoidosta. Miikka Peltomaalla on myös musiikkilääketieteen erityispätevyys.

LT keuhkosairauksien erikoislääkäri Heikki Ekroos. Palvelemme keuhkosairauksien hoidossa, kuten astma, keuhkoahtaumatauti, hengitysinfektiot ja muut keuhkosairaudet. Koivunsiedätyshoidot tabletilla. Tupakan vieroitus.

Lue lisää Coronaria Uniklinikan sivuilta.

Palvelut

Asiantuntijat

3 hakutulosta

Sarita Saine

Kuulontutkija

Coronaria Uniklinikka – Järvenpää

Dosentti, Miikka Peltomaa, Coronaria.

Miikka Peltomaa

Dosentti, korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri

Coronaria Uniklinikka – Järvenpää