Takaisin

Coronaria Uniklinikka Järvenpää

Mannilantie 44, 3. krs, 04400, Järvenpää Reittiohje

Verkkokauppamme palvelee

Voit tilata CPAP-maskit ja tarvikkeet kaikkialle Suomeen nopeasti ja joustavasti. Verkkokauppamme valikoimista löytyy nyt myös lähetteetön uniapneatutkimus. Tutustu verkkokauppaamme!

Ajanvaraus

020 741 9401

Verkkoajanvaraus

Varaa aika verkossa Coronaria Uniklinikka Järvenpää

Palvelemme osoitteessa Mannilantie 44, 3.krs. (Apteekkitalo). Toimimme samoissa toimitiloissa Coronaria Kuntoutus- ja terapiapalveluiden kanssa.

Aukioloajat:
ma 8.00–16.00, ti–ke 9.00–16.00, to 11.00–19.00 ja pe 8.00–15.00

Asiakaspalvelu ja ajanvaraus:
p. 020 741 9401
ma–to 8.30–16.00 ja pe 8.30–15.00

Olemme edelläkävijä unen tutkimisessa ja unihäiriöiden hoidossa. Meiltä saat kaikki unesi hoitoon tarvittavat tutkimukset ja palvelut, kuten yöpolygrafia eli uniapneatutkimus tai unipolygrafia eli laaja unitutkimus. Teemme CPAP-hoidon aloituksia vuosien kokemuksella. Palvelemme myös etävastaanotoillamme kaikkialle Suomeen.

Myymme ja vuokraamme uniapnean hoitoon käytettäviä ResMed CPAP-laitteita. Valikoimaamme kuuluvat myös pienet ja kätevät ResMed Airmini matkalaitteet.

Järvenpään Uniklinikalla toimii myös korvaklinikka. Hoidamme ja tutkimme kuulon ongelmia ja teemme kuulotutkimuksia. Palvelemme kaikissa korva-, nenä- ja kurkkutauteihin liittyvissä kysymyksissä sekä toimimme Suomen johtavana musiikkilääketieteen keskuksena

Palveluseteli Uniklinikalla

Järvenpään Coronaria Uniklinikka on hyväksytty palvelusetelituottajaksi Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä. Palvelusetelit koskevat uniapneapotilaiden lääkärinvastaanottoa ja uniapnean CPAP-hoidon aloitusta.

Saatuasi palvelusetelin voit varata ajan Coronaria Uniklinikalle soittamalla keskitettyyn ajanvarausnumeroomme: 020 741 9401.


Tarvitsetko CPAP-laitteeseesi uutta maskia tai tarvikkeita?

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan >

Asiantuntijat

2 asiantuntijaa
Katja Piironen

Katja Piironen

Neurologian erikoislääkäri
Voit varata ajan puhelimitse.
Asiantuntijalle ei ole juuri nyt aikoja verkossa. Voit varata ajan puhelimitse.

Coronaria Uniklinikka Helsinki - Tilkka Coronaria Uniklinikka Järvenpää

Tuula Korkea-aho

Tuula Korkea-aho

Palvelupäällikkö

Coronaria Uniklinikka Kuopio Coronaria Uniklinikka Tampere Coronaria Uniklinikka Helsinki - Tilkka Coronaria Uniklinikka Oulu - Sammakkotalo Coronaria Uniklinikka Lahti Coronaria Uniklinikka Seinäjoki Coronaria Uniklinikka Järvenpää Coronaria Uniklinikka Turku - Hansa Coronaria Uniklinikka Jyväskylä