Takaisin

Coronaria Uniklinikka Turku - Hansa

Yliopistonkatu 20, 3 krs, 20100, Turku Reittiohje

Ajanvaraus

020 741 9401

Verkkoajanvaraus

Varaa aika verkossa Coronaria Uniklinikka Turku - Hansa

Palvelemme Kauppakeskus Hansassa osoitteessa Yliopistonkatu 20, 3 krs, 20100, Turku. Samoissa tiloissa toimii myös Coronaria Kuntoutus- ja terapiapalvelut.

Aukioloajat:
Ajanvarauksella sovitusti

Asiakaspalvelu ja ajanvaraus:
ma–to 8.30–16.00 ja pe 8.30–15.00

Olemme edelläkävijä unihäiriöiden diagnosoinnissa ja hoidossa. Tutkimme ja hoidamme kaikkia unihäiriöitä. Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. laaja unitutkimus, uniapnean diagnosointi ja hoito, vireystilamittaus sekä CPAP-hoidon aloitukset. Palvelemme myös etävastaanotoillamme kaikkialle Suomeen.

Myymme ja vuokraamme uniapnean hoitoon käytettäviä ResMed CPAP-laitteita. Valikoimaamme kuuluvat myös pienet ja kätevät ResMed Airmini matkalaitteet.


Tilaa verkkokaupastamme helposti ja nopeasti CPAP-maskit, tarvikkeet ja lahjakortit. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan >

Asiantuntijat

2 asiantuntijaa
Tuula Korkea-aho

Tuula Korkea-aho

Palvelupäällikkö

Coronaria Uniklinikka Kuopio Coronaria Uniklinikka Tampere Coronaria Uniklinikka Helsinki - Tilkka Coronaria Uniklinikka Oulu - Sammakkotalo Coronaria Uniklinikka Lahti Coronaria Uniklinikka Seinäjoki Coronaria Uniklinikka Järvenpää Coronaria Uniklinikka Turku - Hansa Coronaria Uniklinikka Jyväskylä

Vesa Uitti

Vesa Uitti

Korva-, nenä- ja kurkkusair. erik.lääk,uneen perehtynyt lääk
Voit varata ajan puhelimitse.
Voit varata ajan puhelimitse.

Coronaria Uniklinikka Turku - Hansa