Kuntoutus- ja terapiapalvelut – Kuopio – Coronaria Kunto Kuopio

Tarjoamme fysioterapiaa ja toimintaterapiaa Kuopiossa ja sen lähialueilla: Tuusniemi, Leppävirta, Varkaus, Kaavi, Juankoski, Nilsiä, Siilinjärvi, Maaninka, Lapinlahti, Varpaisjärvi, Tervo, Karttula, Suonenjoki, Rautalampi, Vesanto, Pielavesi, Keitele ja Hankasalmi.

Toimipisteessä palvelee Coronaria Kuntoutuspalvelujen yrityksemme Coronaria Fysiopalvelu Kunto Kuopio Oy.

Toimipisteemme sijaitsee Kuopion keskustassa osoitteessa Torikatu 19. Käytössämme on 10 hoitohuonetta, 100mharjoitussali monipuolisine välineineen, 2 ryhmäliikuntatilaa sekä peseytymis-, sauna ja pukeutumistilat asiakkaille. Terapia voidaan toteuttaa myös asiakkaan kodissa, päiväkodissa, koulussa, palvelukodissa ym. Meillä on käytössä paljon erikoisvälineitä viimeisimpänä LPG-hoitoihin hankittu erikoislaite.

Meillä on sopimus Kelan kanssa vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta, www.kela.fi.


HINNASTO

Fysioterapia 30 min 50 € (Kelan korvaus 4 €)
Fysioterapia 45 min 58 € (Kelan korvaus 6 €)
Fysioterapia 60 min 67 € (Kelan korvaus 8 €)
Hieronta 30 min 40 €
Hieronta 45 min 50 €
Hieronta 60 min 60 €
Lymfaterapia 45 min 60 €
Lymfaterapia 60 min 68 €
OMT-terapia 30 min 56 €
OMT-terapia 45 min 66 €
OMT-terapia 60 min 81 €

Lääkärin lähetteellä saat fysioterapiasta Kela-korvauksen. Meillä on käytössä Kelan suorapalautus, jolloin maksat hoidosta suoraan vain oman osuutesi. Kysy muiden palveluiden hinnastoja toimipisteestämme. Kotikäyntilisä erillisen sopimuksen mukaan.

MUITA PALVELUITAMME

Neurologinen fysioterapia, SenioriFysioterapia, lasten fysioterapia, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, alaraajaterapia, lantionpohjan kuntoutus, LPG-hoidot, allasterapia, ryhmäliikunta, purennan toimintahäiriöiden fysioterapia, teippaukset, urheilufysioterapia, reumasairaiden fysioterapia


Varaa aika verkossa