Kuntoutus- ja terapiapalvelut – Tampere

Tarjoamme puheterapiaa, toimintaterapiaa, psykoterapiaa, psykologi– ja neuropsykologipalveluja  Tampereella ja sen seuraavilla lähialueilla: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi

Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöiden ohella Pirkanmaan alueen kuntien sosiaali- ja terveystoimet, sairaalat, Kela ja vakuutusyhtiöt, jotka hankkivat ostopalveluina kuntoutus-, terapia- ja tutkimuspalveluja maksusitoumuksilla henkilöasiakkailleen.

Coronaria Frontaalin psykologi- ja neuropsykologipalvelut kattavat sekä tutkimus- ja arviointikäynnit että neuropsykologiset kuntoutuspalvelut lapsille, nuorille ja aikuisille. Neuropsykologisia kuntoutuspalveluja järjestetään yksilö- ja ryhmäkuntoutuksena.

Coronaria Medifamilia edistää eri-ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien asiakkaidensa hyvinvointia. Toimimme ratkaisukeskeisesti perheiden ja lähiyhteisöjen omia voimavaroja vahvistaen. Tiimimme työskentelevät erikoislääkärin johdolla, ja niissä on mukana kaikki kuntoutuksen ammattilaiset.

Tampereen toimipisteessä palvelee Coronaria Kuntoutuspalvelujen yrityksemme Coronaria Frontaali Oy, Coronaria Contextia Oy, Coronaria Medifamilia Oy.

Tarjoamme myös työnohjaus- ja koulutuspalveluja

Coronaria Frontaalin työnohjauspalveluja on tarjolla psykologeille ja myös muille sosiaali- ja terveystoimen sekä koulutoimen ammattihenkilöille. Työnohjaajina toimivat neuropsykologit. Koulutuspalveluja järjestetään kysynnän mukaan ensisijaisesti neuropsykologian alaan liittyen.