Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen
kaksi naista hymyilevat

Diabetes-kurssit

Coronaria Kuntoutus järjestää Diabetes-kursseja tyypin 1 diabetesta sairastaville lapsille, nuorille, aikuisille, sekä metabolista oireyhtymää ja tyypin 2 diabetesta sairastaville aikuisille. Kurssit pidetään kylpylähotelli Kuopion Rauhalahdessa tai Kuusamon Tropiikissa. Diabetes-kurssit ovat Kelan kustantamia ja osallistujalle maksuttomia.

Monipuolista kuntoutusta

Toteutamme Diabetes-kursseja ryhmämuotoisina sopeutumisvalmennuskursseina, jolloin sinulla on mahdollisuus hyödyntää ryhmältä saamaasi vertaistukea. Kurssilaisemme ovat todenneet sen yhdeksi kantavaksi asiaksi omassa arjessaan. 

Sopeutumisvalmennuskurssit toteutetaan ammattilaistemme vahvaa osaamista hyödyntäen, ja moniammatillinen tiimimme työskentelee juuri sinua varten.


Lasten tyypin 1 diabetes

Tyypin 1 diabetesta sairastavan lapsen sopeutumisvalmennus, perhekurssi

Lapsen tyypin 1 diabetes sopeutumisvalmennuskurssit ovat tarkoitettu alle kouluikäiselle ja alakoululaiselle lapselle ja hänen perheelleen. Sopeutumisvalmennukseen osallistuvalla lapsella on todettu tyypin 1 diabetes sairaus.

Järjestämme kursseja Kuopiossa kylpylähotelli Rauhalahdessa. Kursseillemme voi tulla kaikkialta Suomesta.

Lue lisää

Nuori nainen keltaisessa neuleessa hymyilee ja vieressä istuu silmälasipäinen mies.

Tyypin 1 diabetesta sairastavan nuoren sopeutumisvalmennuskurssi

Coronaria Kuntoutus järjestää sopeutumisvalmennuskursseja tyypin 1 diabetesta sairastaville nuorille Kuopion kylpylähotelli Rauhalahdessa. 

Osallistumisen kursseille kustantaa Kela, ja kursseillemme voi tulla kaikkialta Suomesta.

Lue lisää

Vaaleahiuksinen nainen hymyilee konttorissa.

Tyypin 1 diabetesta sairastavan aikuisen sopeutumisvalmennuskurssi

Aikuisen tyypin 1 diabetes sairauden sopeutumisvalmennuskurssit ovat tarkoitettuja yli 20-vuotiaalle asiakkaalle.

Kurssit pidetään kylpylähotelli Kuusamon Tropiikissa. Kurssit ovat ryhmämuotoisia. Osallistumisen kursseille kustantaa Kela, ja kursseillemme voi tulla kaikkialta Suomesta.

Lue lisää

nainen katsoo sivulle lahikuvassa kaupunkimiljoossa

Metabolista oireyhtymää ja tyypin 2 diabetesta sairastavan aikuisen sopeutumisvalmennuskurssi

Coronaria Kuntoutus järjestää sopeutumisvalmennuskursseja metabolista oireyhtymää ja tyypin 2 diabetesta sairastaville aikuisille.

Kurssit pidetään kylpylähotelli Kuusamon Tropiikissa. Osallistumisen kursseille kustantaa Kela, ja kursseillemme voi tulla kaikkialta Suomesta.

Lue lisää