Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen
Nainen vesipullo kädessä.

Silmu-kurssi

Tukea masennukseen tai ahdistuneisuuteen

Silmu-kurssi sopii lievää tai keskivaikeaa masennusta, ahdistuneisuushäiriötä tai kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastaville aikuisille. Kuntoutus on Kelan kustantamaa ja osallistujalle maksutonta.

Kenelle Silmu-kurssi sopii?

Kohderyhmänä ovat lievää tai keskivaikeaa masennusta, ahdistuneisuushäiriötä tai kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavat aikuiset. Kurssiin kuuluu kolme 5 päivän ryhmäjaksoa (3x5). Läheinen voi osallistua kurssille yhtenä päivänä. Kursseille voi hakeutua erilaisissa tilanteissa olevat, kuten opiskelijat tai työelämässä olevat, työelämään palaavat tai kuntoutustuella olevat.

Miten Silmu-kurssille haetaan?

  • Aloite kuntoutukseen hakemisesta voi tulla sinulta itseltäsi, työterveyshuollostasi tai hoitavalta lääkäriltäsi.
  • Täytä Kelan kuntoutushakemus KU132 ja kirjoita kohtaan palveluntuottaja "Coronaria Verve". Löydät lomakkeen Kelan nettisivuilta osoitteesta www.kela.fi/lomakkeet. Saat lomakkeen myös Coronaria Vervestä. Hakemuksen liitteeksi tarvitset lääkärin B-lausunnon terveydentilastasi ja kuntoutuksen tarpeestasi.
  • Palauta hakemuksesi ja B-lausuntosi Kelaan.

millon Silmu-kursseja järjestetään?

Kurssien alkamisajankohdat löydät: kela.fi/kuntoutuskurssihaku. Kirjoita Sanahaku-hakukenttään "Coronaria Verve" ja valitse Sairaus-hakukentästä MIELENTERVEYDEN HÄIRIÖT.


Kysy lisää

Järjestämme Silmu-kursseja seuraavilla paikkakunnilla (klikkaa paikkakuntaa saadaksesi lisätietoja):


Kysy kurssista

Voit laittaa meille myös viestiä ja olemme yhteydessä sinuun.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.