Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen

Diabetes-kurssit

Lapsille, nuorille ja aikuisille

Järjestämme Diabetes-kursseja tyypin 1 diabetesta sairastaville lapsille, nuorille ja aikuisille, sekä metabolista oireyhtymää ja tyypin 2 diabetesta sairastaville aikuisille. Myös Muutoksen Voima -kuntoutuskurssi sopii niille henkilöille, joilla on todettu tyypin 1 tai 2 diabetes tai uniapnea. Diabetes-kurssit ovat Kelan kustantamia ja osallistujalle maksuttomia.

Monipuolista kuntoutusta hotelli- ja kylpyläympäristössä

Diabetes-kurssit ovat ryhmämuotoisia kursseja, jolloin sinulla on mahdollisuus hyödyntää ryhmältä saamaasi vertaistukea. Kurssilaisemme ovat todenneet sen yhdeksi kantavaksi voimaksi omassa arjessaan. 

Kurssilta saat myös ajankohtaista tietoa sairaudesta, tukea ja käytännön vinkkejä toimivan arjen rakentamiseksi sekä rentouttavan irtioton arjesta rentouttavissa hotelli- ja kylpyläpuitteissa luonnon äärellä.

Diabetes-kurssit toteutetaan ammattilaistemme vahvaa osaamista hyödyntäen. Kurssien monipuolisesta sisällöstä vastaa moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu esimerkiksi erikoislääkäri, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, diabeteshoitaja, uniapneahoitaja, ravitsemusterapeutti ja fysioterapeutti sekä tarpeen mukaan muita asiantuntijoita.


Muutoksen Voima -kuntoutuskurssi

Kurssit on tarkoitettu 18-68-vuotiaille aikuisille, joilla on diagnosoitu tyypin 1 tai 2 diabetes tai uniapnea, ja lisäksi henkilön BMI on yli 30.

Kurssit pidetään kylpylähotelli Kuusamon Tropiikissa ja Turun Caribiassa. Osallistumisen kustantaa Kela ja kursseille voi tulla kaikkialta Suomesta.

Lue lisää

Tyypin 2 diabetesta ja metabolista oireyhtymää sairastavan aikuisen sopeutumisvalmennus

Järjestämme sopeutumisvalmennuskursseja metabolista oireyhtymää ja tyypin 2 diabetesta sairastaville aikuisille.

Kurssit pidetään kylpylähotelli Kuusamon Tropiikissa. Osallistumisen kursseille kustantaa Kela ja kursseillemme voi tulla kaikkialta Suomesta.

Lue lisää

Tyypin 1 diabetesta sairastavan aikuisen sopeutumisvalmennus

Sopeutumisvalmennuskurssit ovat tarkoitettu yli 20-vuotiaille henkilöille, joilla on diagnosoitu tyypin 1 diabetes.

Kurssit pidetään kylpylähotelli Kuusamon Tropiikissa. Osallistumisen kursseille kustantaa Kela ja kursseillemme voi tulla kaikkialta Suomesta.

Lue lisää

Tyypin 1 diabetesta sairastavan nuoren sopeutumisvalmennus

Järjestämme sopeutumisvalmennuskursseja alle 20-vuotiaille tyypin 1 diabetesta sairastaville nuorille kylpylähotelli Kuopion Rauhalahdessa.

Osallistumisen kursseille kustantaa Kela ja kursseillemme voi tulla kaikkialta Suomesta.

Lue lisää

Tyypin 1 diabetesta sairastavan lapsen sopeutumisvalmennus

Sopeutumisvalmennuskurssit ovat tarkoitettu alle kouluikäiselle ja alakoululaiselle lapselle, jolla on diagnosoitu tyypin 1 diabetes. Kurssille osallistuu myös lapsen perhe.

Järjestämme kursseja kylpylähotelli  Kuopion Rauhalahdessa. Kursseillemme voi tulla kaikkialta Suomesta.

Lue lisää