Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen

Kelan kustantamaa kuntoutusta aikuisille rentouttavissa hotelli- ja kylpyläympäristöissä

ota aikaa itsellesi ja keskity hyvinvointiisi

Järjestämme Kelan kustantamaa yksilökuntoutusta sekä sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskursseja erilaisilla sairausdiagnooseilla oleville aikuisille. Kuntoutus sisältää majoituksen ja ruokailut, ja se järjestetään rentouttavissa hotelli- ja kylpyläympäristöissä Kuusamon Tropiikissa, Kempeleen Zemppi-Keskuksessa Oulun kupeessa, Nokian Edenissä ja Hyvinkään Hotel Sveitsissä.

Kuntoutus on Kelan kustantamaa ja asiakkaalle täysin maksutonta. Kuntoutuksiin voi osallistua kaikkialta Suomesta. Hakeaksesi kuntoutukseen tarvitset lääkärin B-lausunnon. Tutustu kuntoutuksiin ja hae mukaan.


Tules- ja reumasairaiden yksilökuntoutus

Tules- ja reumasairaiden yksilökuntoutus on tarkoitettu yli 18-vuotiaille, joilla on jokin tuki- ja liikuntaelinsairaus tai reuma. Tavoitteena kuntoutuksessa on tukea kuntoutujan toimintakykyä arjessa, työelämässä tai opinnoissa. Kuntoutus järjestetään rentouttavissa hotelli- ja kylpyläpuitteissa Hyvinkäällä, Nokialla ja Kempeleessä, Oulun kupeessa.


Tyypin 1 diabetesta sairastavien sopeutumisvalmennus

Kurssi tarjoaa ihanan irtioton arjesta, jolloin voit keskittyä täysin omaan hyvinvointiisi. Kurssilta saat ajankohtaista tietoa sairaudesta, voimavaroja ja neuvoja hyvinvoivaan arkeen sekä tärkeää vertaistukea muilta kurssilaisilta. Kurssit järjestetään rentouttavissa hotelli- ja kylpyläpuitteissa Kuusamon Tropiikissa.


Metabolista oireyhtymää ja Tyypin 2 diabetesta sairastavien sopeutumisvalmennus

Kurssi keskittyy kuntoutujan hyvinvointiin täysipainoisesti tarjoten tietoa sairaudesta, vahvistusta elämänhallintaan, ohjeita hyvinvoivaan arkeen sekä arvokasta vertaistukea muilta kurssilaisilta. Kurssit järjestetään rentouttavissa hotelli- ja kylpyläpuitteissa Kuusamon Tropiikissa.


astmaa tai keuhkoahtaumatautia sairastavien sopeutumisvalmennus

Kurssilla keskitytään kuntoutujan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja omien voimavarojen löytämiseen. Kurssilta saat rentouttavan irtioton arjesta, tärkeää vertaistukea sekä ajankohtaista tietoa sairaudesta. Kuntoutus järjestetään upeissa maisemissa ja rentouttavissa kylpylähotellipuitteissa Kuusamon Tropiikissa.


Parkinsonin tautia tai Dystoniaa sairastavien kuntoutuskurssi

Parkinsonintautia tai Dystoniaa sairastavien kuntoutuskurssi tarjoaa rentouttavan irtioton arjesta, ohjausta fyysisen kunnon ylläpitämiseen, tärkeää vertaistukea sekä keinoja mielekkään arjen rakentamiseen. Kurssille voit halutessasi ottaa mukaan puolison tai muun läheisen aikuisen. Kurssit järjestetään rentouttavissa hotelli- ja kylpyläpuitteissa Kuusamon Tropiikissa ja Hyvinkään Hotelli Sveitsissä.