Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen

Asiakastyytyväisyys

Näin asiakkaamme suosittelevat Coronaria Kuntoutusta

Coronaria Kuntoutuspalveluiden asiakkaat suosittelevat mielellään kuntoutuspalveluitamme myös lähipiirilleen. Tämä käy ilmi NPS- ja asiakastyytyväisyys-mittauksestamme. Asiakkaidemme keskuudessa suositteluasteemme on 78 ja asiakastyytyväisyytemme on 4,5. Molemmat ovat huipputasoa!

Kansainvälisesti käytetty NPS-mittari (NPS = Net Promoter Score) kertoo asiakasuskollisuudesta, ja se voi olla mikä tahansa luku -100:n ja +100:n välillä. Mitä korkeampi lukema on, sitä todennäköisemmin asiakkaamme suosittelevat Coronaria Kuntoutuspalveluita lähipiirilleen. NPS-lukua pidetään erinomaisena, kun se on yli 50. Asiakastyytyväisyyttä selvitämme kysymyksellä "kuinka tyytyväisiä asiakkaamme ovat palveluumme kokonaisuudessaan". Kysymyksen asteikko on 1–5.


nps ja asiakastyytyväisyys

Coronaria Kuntoutuksen NPS-luku on 78

Kun kysymme kuntoutuspalveluidemme asiakkailta, kuinka todennäköisesti he suosittelisivat palveluitamme lähipiirilleen, suositteluasteemme on 78. Palaute kerätty 5/22 - 4/23

Coronaria Kuntoutuksen asiakastyytyväisyys on 4,5

Kun kysymme kuntoutuspalveluidemme asiakkailta, kuinka tyytyväinen olet palveluumme kokonaisuudessaan, suositteluasteemme on 4,5. Palaute kerätty 5/22- 4/23.


Miksi mittaamme asiakastyytyväisyyttä?

Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme. Keräämme säännöllisesti asiakkailtamme palautetta, koska haluamme kehittää jatkuvasti toimintaamme ja ymmärtää entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita.

Asiakaspalautteita

Palvelu on ollut sujuvaa ja ystävällistä. Ongelmaani on paneuduttu parhaalla mahdollisella tavalla ja tulokset ovat olleet erinomaisen hyviä. Aion jatkossakin käyttää palveluja ja olen suositellut niitä tuttavillenikin.

Ensimmäinen tapaaminen järjestyi nopeasti. Palvelu on ollut asiakaslähtöistä, asiantuntevaa ja laadukasta. Tapaamisten ajankohdat on voinut sopia joustavasti.

Hyvä ja asiantunteva tiimi. Tulee tunne että arvostetaan ihmistä ihmisenä ja huomioidaan jokaisen tarpeet yksilöllisesti.

Kotimainen yritys

Coronaria on 100 % kotimainen yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

Vaikuttavalla kuntoutuksella parempaan arkeen

Tähtäämme jokaisen kuntoutujamme elämänlaadun parantamiseen. Edistämme asiakkaamme fyysistä ja psyykkistä toimintakykyä sekä mahdollisuuksia opiskella, työskennellä ja tehdä arjessa itselleen mieluisia asioita.

Lue asiakkaidemme kokemuksia