Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen
Kuntoutuskurssin tai -valmennuksen nuoret istuvat ulkona ympyrässä keskustelemassa.

Kuntoutuskurssit ja -valmennukset

Monipuolista kuntoutuskurssitoimintaa

Coronaria järjestää monipuolisesti Kelan, järjestöjen sekä itsemaksavien asiakkaiden kustantamaa kuntoutuskurssitoimintaa.

Toteutamme kuntoutusta myös ryhmämuotoisina kuntoutuskursseina, jolloin sinulla on mahdollisuus hyödyntää ryhmältä saamaasi vertaistukea. Kurssilaisemme ovat todenneet sen yhdeksi kantavaksi asiaksi omassa arjessaan. 

Kuntoutuskurssit toteutetaan ammattilaistemme vahvaa osaamista hyödyntäen ja moniammatillinen tiimimme työskentelee juuri sinua varten.


Tuki- ja liikuntaelinsairaiden ryhmämuotoinen avokuntoutus

Tuki- ja liikuntaelinsairaiden (TULES) ryhmämuotoiset avokurssit toteutetaan yksiköidemme ammattilaisten vahvalla panostuksella.  Ryhmämuotoinen kuntoutus koostuu 10 kuntoutuspäivästä noin 9 kuukauden ajalla ja kursseja järjestetään laajasti ympäri Suomen.

Lue lisää


Punahiuksinen nuori nainen seisoo luokkahuoneen edessä näyttämässä sormilla ok-merkkiä.

OPI-kurssit

OPI-kurssit on suunnattu 16-29 -vuotiaille, toisen asteen opintoja suorittavalle, ahdistuksesta tai masennuksesta kärsiville henkilöille, rohkaisuksi uuteen ja vahvempaan arkeen. Kurssit ovat ryhmämuotoisia ja niitä toteutetaan useammalla paikkakunnalla.

Lue lisää


LAKU-perhekuntoutus

Coronaria Kuntoutuspalveluiden LAKU-perhekuntoutus on Kelan kustantamaa moniammatillista kuntoutusta neuropsykiatrisen diagnoosin saaneelle 5 - 15-vuotiaalle lapselle tai nuorelle ja hänen perheelleen.

Kuntoutusta järjestetään useilla paikkakunnilla ympäri Suomen, myös kotikäynnit ovat mahdollisia.

 

LUE LISÄÄ


Autistinen poika nauraa karhukäsinukelle ja on aikeissa koskettaa sitä.

Medifamilian Yksilölliset kuntoutusjaksot

Tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta tules-, reuma- ja yleisjaksoilla Oulussa, Nokialla, Hyvinkäällä ja Helsingissä, avo- tai laitosmuotoisena. Yksilölliset kuntoutusjaksot toteuttaa Medifamilia. 

Lue lisää palveluista


Isä, tytär ja poika rakentava uimarannalla hiekkalinnoja.

SOPEUTUMISVALMENNUSKURSSIT

Järjestämme sopeutumisvalmennuskursseja yhteistyössä Kelan ja järjestöjen kanssa Tampereella, Jämsässä, Oulussa ja Rovaniemellä. Järjestämme kurssitoimintaa mukavissa ja aktiivisessa hotelliympäristössä mm. Eden Oulussa ja Santasport RovaniemelläSopeutumisvalmennuskurssien maksajatahona on Kela tai järjestöt. 

Omaishoitajien parikurssit Rovaniemellä on siirretty keväältä ajalla 16.3.2020- 31.5.2020. Tällä hetkellä kesäkuulle ajoittuvat jaksot toteutuvat.  Siirrettävät jaksot sekä niiden uudet ajankohdat ilmoitetaan kuntoutujille.

Kurssit omaishoitajille

Sopeutumisvalmennuskursseja järjestävät Medifamilia ja Terameri Kuntoutus