Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen
Kuntoutuskurssin tai -valmennuksen nuoret istuvat ulkona ympyrässä keskustelemassa.

Kuntoutuskurssit ja -valmennukset

Monipuolista kuntoutuskurssitoimintaa

Coronaria järjestää monipuolisesti Kelan, järjestöjen sekä itsemaksavien asiakkaiden kustantamaa kuntoutuskurssitoimintaa.

Toteutamme kuntoutusta myös ryhmämuotoisina kuntoutuskursseina, jolloin sinulla on mahdollisuus hyödyntää ryhmältä saamaasi vertaistukea. Kurssilaisemme ovat todenneet sen yhdeksi kantavaksi asiaksi omassa arjessaan. 

Kuntoutuskurssit toteutetaan ammattilaistemme vahvaa osaamista hyödyntäen ja moniammatillinen tiimimme työskentelee juuri sinua varten.


Neljä senioria kävelee ulkona reippaasti ja yhdellä on kävelysauvat.

Tuki- ja liikuntaelinsairaiden kuntoutuskurssit

Tuki- ja liikuntaelinsairaiden (TULES) ryhmämuotoiset kurssit toteutetaan yksiköidemme ammattilaisten vahvalla panostuksella.  Ryhmämuotoinen kuntoutus koostuu 10 kuntoutuspäivästä noin 9 kuukauden ajalla ja kursseja järjestetään laajasti ympäri Suomen.

Lue lisää

Punahiuksinen nuori nainen seisoo luokkahuoneen edessä näyttämässä sormilla ok-merkkiä.

OPI-kurssit

OPI-kurssit on suunnattu 16-29 -vuotiaille, toisen asteen opintoja suorittavalle, ahdistuksesta tai masennuksesta kärsiville henkilöille, rohkaisuksi uuteen ja vahvempaan arkeen. Kurssit ovat ryhmämuotoisia ja niitä toteutetaan useammalla paikkakunnalla.

Lue lisää

Autistinen poika nauraa karhukäsinukelle ja on aikeissa koskettaa sitä.

Yksilölliset kuntoutusjaksot

Tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta tules-, reuma- ja yleisjaksoilla Oulussa. Yksilölliset kuntoutusjaksot toteuttaa Medifamilia.

Lue lisää palveluista


Isä, tytär ja poika rakentava uimarannalla hiekkalinnoja.

Sopeutumisvalmennuskurssit

Järjestämme sopeutumisvalmennuskursseja yhteistyössä Kelan ja järjestöjen kanssa Tampereella, Jämsässä, Oulussa ja Rovaniemellä. Järjestämme kurssitoimintaa mukavissa ja aktiivisessa hotelliympäristössä mm. Eden Oulussa ja Santasport Rovaniemellä. Sopeutumisvalmennuskurssien maksajatahona on Kela tai järjestöt. 

Sopeutumisvalmennuskursseja järjestävät Medifamilia ja Terameri Kuntoutus