Kuntoutus- ja terapiapalvelut – Jyväskylä

Tarjoamme puheterapiaa, fysioterapiaa ja toimintaterapiaa Jyväskylässä ja sen seuraavissa lähikunnissa: Kinnula, Pihtipudas, Kivijärvi, Kyyjärvi, Kannonkoski, Karstula, Saarijärvi, Äänekoski, Konnevesi, Multia, Uurainen, Keuruu, Petäjävesi, Laukaa, Hankasalmi, Muurame, Toivakka, Jämsä, Luhanka, Joutsa ja Kuhmoinen.

Toimimme Jyväskylässä neljässä eri toimipisteessä: Ahjokeskuksessa, Huhtakeskuksessa, Palokassa ja Kuokkalassa. Puheterapiaa on vain Ahjokeskuksessa.

Fysioterapiapalveluita tarjoaa yrityksemme Coronaria Medica Oy. Fysioterapiapalveluistamme löytyvät kaikki aikuisten, lasten ja ikääntyneiden palvelut. Olemme tuottaneet laadukasta fysioterapiaa vuodesta 1983 alkaen. Lue tarkemmin fysioterapiapalveluistamme Coronaria Medican sivuilta.

Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen.


HINNASTO

Fysioterapia 30 min 45 €
Fysioterapia 45 min 54 €
Fysioterapia 60 min 63 €
Hieronta 30 min 34 €
Hieronta 45 min 40 €
Hieronta 60 min 47 €
Hieronta 90 min 72 €
Lymfaterapia 45 min 57 €
Lymfaterapia 60 min 64 €

Lääkärin lähetteellä saat fysioterapiasta Kela-korvauksen. Meillä on käytössä Kelan suorapalautus, jolloin maksat hoidosta suoraan vain oman osuutesi. Kysy muiden palveluiden hinnastoja toimipisteestämme. Kotikäyntilisä erillisen sopimuksen mukaan.

MUITA PALVELUITAMME

Neurologinen fysioterapia, SenioriFysioterapia, lasten fysioterapia, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, allasterapia, painokevennetty kävely, urheilufysioterapia, leikkausta edeltävä ja leikkausten jälkeinen fysioterapia, purennan toimintahäiriöiden fysioterapia, teippaukset, apuvälinetarpeen kartoitus, kotikäynnit, HUR:n paineilmakuntosalilaitteet, fasciakäsittely, lantionpohjankuntoutus, asentohuimaus, ryhmätoiminta

Varaa aika verkossa