Reppuselkäinen tyttö luonnossa

Edenred ja Epassi

Maksa hammashoitosi hyvinvointieduilla

Coronaria Hammasklinikoilla voit maksaa hammashoitosi Edenred hammashoidolla ja Epassi hyvinvointiedulla, mikäli työnantaja on valinnut työntekijöiden etuihin hammashoidon. Hyvinvointieduilla voi maksaa hammaslääkärin ja suuhygienistin palveluita.

Edenred Hammashoito ja Epassi Hyvinvointi ovat kohdennettuja maksutapoja, joita työnantaja voi tarjota työntekijöilleen kohdennettuun käyttötarkoitukseen. Kohdennettu käyttötarkoitus voi olla esimerkiksi työnantajan kustantama tavanomainen hammashoito, joka on työkyvyn ylläpitämiseen ja sairaudenhoitoon kuuluvaa hammashoitoa.

Edenredillä ja Epassilla voit maksaa esimerkiksi hammastarkastuksen, hampaan paikkauksen, hammaskiven poiston, hampaiden tehopuhdistuksen sekä sooda- eli jauhepuhdistuksen.

Etu on henkilökohtainen, sillä ei voi ostaa lahjakortteja, sitä ei vaihdeta rahaksi eikä sillä maksaessa saa rahaa takaisin. Se ei käy maksuvälineenä esteettisen hammashoidon palveluihin, kuten hampaiden valkaisuun.

Edenred hammashoito

Edenred Hammashoito on täysin virtuaalinen etu, johon tarvitset vain puhelimesi. Lue lisää Edenredin nettisivuilta.

Epassi hyvinvointi

Epassi mobiilisovelluksesta näet, mihin käyttötarkoituksiin voit hyvinvointietua hyödyntää. Lue lisää Epassin nettisivuilta.