Kännykällä maksaminen

Eazybreak ja ePassi Hyvinvointi

Maksa hammashoitosi hyvinvointieduilla

Coronaria Hammasklinikoilla voit maksaa hammashoitosi Eazybreak- ja ePassi-hyvinvointieduilla, mikäli työterveyssuunnitelmaasi on valittu työnantajan toimesta hammashoito. Hyvinvointieduilla voi maksaa hammaslääkärin ja suuhygienistin palveluita.

Eazybreak- ja ePassi-hyvinvointiedut ovat kohdennettuja maksutapoja, joita työnantaja voi tarjota työntekijöilleen kohdennettuun käyttötarkoitukseen. Kohdennettu käyttötarkoitus voi olla esimerkiksi työnantajan kustantama tavanomainen hammashoito, joka on työkyvyn ylläpitämiseen ja sairaudenhoitoon kuuluvaa hammashoitoa.

Hyvinvointieduilla voit maksaa esimerkiksi hammastarkastuksen, hampaan paikkauksen, hammaskiven poiston, hampaiden tehopuhdistuksen sekä sooda- eli jauhepuhdistuksen.

Hyvinvointietu on henkilökohtainen, sillä ei voi ostaa lahjakortteja, sitä ei vaihdeta rahaksi eikä sillä maksaessa saa rahaa takaisin. Se ei käy maksuvälineenä esteettisen hammashoidon palveluihin, kuten hampaiden valkaisuun.

Eazybreak

Eazybreakilla voit maksaa hammashoidon palveluita, mikäli työnantajasi on valinnut hyvinvointieduksi hammashoitoedun. Eazybreakilla on käytössään pilvipalvelu, josta näet mihin käyttötarkoituksiin voit hyvinvointietua hyödyntää. Lue lisää Eazybreakin nettisivuilta.

ePassi

Epassi Hyvinvointiedulla voit maksaa hammashoidosta, mikäli työterveyssuunnitelmaasi on valittu työnantajan toimesta hammashoito. Näet ePassi mobiilisovelluksesta mihin käyttötarkoituksiin voit hyvinvointietua hyödyntää. Lue lisää ePassin nettisivuilta.