Svea-lasku

Arjen joustoa maksamiselle

Valitessasi maksutavaksi laskun, käytämme Svea Ekonomin tarjoamaa asiakaslaskua. Laskulla saat saat arjen joustoa maksamiselle ja hoidat laskun kätevästi verkkopankissa. Halutessasi voit laskun saatuasi myös muuttaa sen ostoluotoksi ja maksaa pienemmissä erissä itsellesi sopivassa aikataulussa.

Svea Ekonomin laskulla saat aina vähintään 7 päivää maksuaikaa. Laskutuslisä tästä vaihtoehdosta on aina 10 euroa. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta Svea Ekonomi veloittaa 5 euroa. Huomioithan myös, että ostajan tulee olla vähintään 18-vuotias. 

Svea Ekonomin laskulla arjen joustoa maksamiselle

Svea Ekonomin maksutapojen käyttö edellyttää, että asiakkaan luottotiedot ovat kunnossa. Mikäli kaikki on kunnossa, laskutus onnistuu helposti klinikalta. Svea-laskun valitessaan asiakas antaa suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme aina hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Ekonomin asiakaspalveluun.

Mikä ero on Svea-laskulla ja Coronaria-tilillä?

Svea-lasku toimii ihan samaan tapaan kuin normaali asiakaslasku, mutta Coronarian puolesta laskutuksen hoitaa Svea. Coronaria-tili puolestaan on luottotili, jota hakijan täytyy hakea Resurs Bankilta. Luotolla voi hoitaa niin pienet kuin isommatkin hammasoperaatiot ja saat jopa 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Molemmat maksutavat edellyttävät, että asiakkaan luottotiedot ovat kunnossa.

Svea Ekonomin yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysymyksiä laskutukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä Svea Ekonomin asiakaspalveluun puh. 09 4242 3330 (ma-to 8-18, pe 8-17).

Avoimet laskusi näet Omat sivut -palvelusta.