coronaria hammasklinikka odotusaula

Coronaria Hammasklinikka

Kaikki suusi hyvinvointiin

Coronaria Hammasklinikalta saat kaiken, mitä tarvitset suun ja hampaiden hyvinvointiin. Palvelumme kattavat niin perushammashoidon kuin suun erikoisalojen palvelut aina haasteelliseen suukirurgiaan asti.

Coronaria Hammasklinikoiden toiminnan perustana on huippuammattitaitoinen henkilökunta, asiakaslähtöinen ja sujuva palvelutoiminta sekä arvostus jokaisen toimipaikkamme paikallisuutta kohtaan. Toimintamme kasvaa vauhdilla ja meillä on vahva halu kehittyä ja kasvaa alan parhaaksi toimijaksi.

Coronaria Hammasklinikat kuuluvat Coronaria konserniin, joka on oululaislähtöinen, täysin 100%:sti suomalainen terveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava yritys.

Videot edellyttävät evästeiden sallimista.
Muuta evästeasetuksia

Asiakaskokemuksia

"Minulla on ollut kova hammaslääkäripelko. Nyt kun olen tullut Coronarialle hammashoitoon, pelko on hälventynyt. Tänä päivänä en enää pelkää tulla hammaslääkäriin".

Katso videolta asiakkaidemme kertomana, millaista on hoidattaa suun ja hampaiden terveyttä hammasklinikoillamme.

Järvimaisema ja avainlippu ylhäältä kuvattuna.

100% suomalainen

Coronaria Hammasklinikka on täysin kotimainen yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja olemme kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

Tyytyväiset työntekijät ja tyytyväiset asiakkaat

Hyvä työntekijä- eli asiantuntijakokemus on keskeinen osa toimintaamme. Meillä Coronarialla hyvä asiantuntijakokemus rakentuu panostamisesta asiantuntijoidemme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin niin yhteisöllisen työkulttuurin, yhdessä onnistumisen kuin mielekkään työympäristönkin kautta. Panostamme alan parhaisiin työskentelyvälineisiin ja -laitteistoihin.

Visiomme on olla asiakaskokemukseltaan ylivertainen hammasklinikkaketju, jossa asiakkaat rakastavat käydä. Haluamme, että asiakkaamme luottavat meihin ja siihen, että heidän suun ja hampaiden hyvä ja laadukas hoito on meillä aina taattu.

Meille on tärkeää, että hammasklinikoillamme työskentelevät hammaslääkärit ja hoitohenkilökunta ovat paitsi alansa huippuammattilaisia myös lisäksi hyviä tyyppejä, joiden kanssa ei tarvitse jännittää ja asiointi on helppoa. Asiakaskokemuksemme keskiössä on luottamuksen ja turvallisuuden tunteen rakentaminen asiakkaan ja hoitavan henkilökunnan välille. Otamme aina asiakkaat huomioon yksilöinä ja etenemme asiakkaan tahtiin.

Tutustu meillä työskentelyyn