Perhe kävelee ulkona puutaloalueella.

Coronaria-tili

Joustava tapa maksaa hammashoitokäyntisi erissä

Hammasproteesin hankkiminen, useamman hampaan paikkaaminen tai muu suun ja hampaiden hoito saattaa kertaostoksena rasittaa kukkaroa liikaa arjen muiden menojen lisäksi. Coronaria-tili on Resurs Bankin tarjoama luottotili. Se on helppo ja joustava maksutapa rahoittaa suun ja hampaiden hoitamisesta aiheutuvia kustannuksia. Coronaria-tilillä maksat halutessasi laskulla tai sinulle sopivissa erissä ja hakemuksen voit tehdä netissä tai vastaanotolla.

Joustava tapa maksaa hammashoitokäyntisi erissä

Kun otat Coronaria-tilin käyttöön, et maksa palvelun käytön yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena ja voit silloin valita, maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Lisää maksuvaihtoehdoista löydät sivun lopusta.

Saat aina jopa 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike. Hammasklinikoidemme lisäksi Coronaria-tili on tällä hetkellä käytössä myös monessa muussa Coronarian palveluissa.

Hae jo tänään

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tarkista että henkilötunnuksesi on oikein.
  • Tarkista, että yhteystietosi, muun muassa puhelinnumero ja sähköpostiosoite, ovat oikein.

Saat luottopäätöksen heti

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida Coronarian toimipisteessä näyttämällä vastaanotolla voimassa olevan henkilötodistuksen.

  • Saat aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Voit maksaa koko summan kerralla pois tai valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Ei avaus- tai vuosimaksua
  • Avattu tili on jatkuvakäyttöinen ja voit helposti hyödyntää sitä jatko-ostoksiisi.
  • Voit hakea tiliä paikan päällä käydessäsi tai helposti netissä
  • Luottoa jopa 6 000 euroon saakka

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää, olethan ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin, p. 09 622 4308.

Mikä ero on Svea-laskulla ja Coronaria-tilillä?

Svea-lasku toimii ihan samaan tapaan kuin normaali asiakaslasku, mutta Coronarian puolesta laskutuksen hoitaa Svea. Coronaria-tili puolestaan on luottotili, jota hakijan täytyy hakea Resurs Bankilta. Luotolla voi hoitaa niin pienet kuin isommatkin hammasoperaatiot ja saat jopa 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Molemmat maksutavat edellyttävät, että asiakkaan luottotiedot ovat kunnossa.