Vaaleahiuksinen nainen hymyilee reppu selässä.

Edenred, Epassi ja Smartum

Maksa hammashoitosi hyvinvointieduilla

Meillä voit maksaa hammashoitosi Edenred Hammashoidolla, Epassilla ja Smartum Terveysedulla, mikäli työnantajasi on valinnut etuihin hammashoidon. Hyvinvointieduilla voi maksaa hammaslääkärin ja suuhygienistin palveluita.

Edenred Hammashoito, Epassi Hyvinvointi ja Smartum Terveysetu ovat kohdennettuja maksutapoja, joita työnantaja voi tarjota työntekijöilleen kohdennettuun käyttötarkoitukseen. Kohdennettu käyttötarkoitus voi olla esimerkiksi työnantajan kustantama tavanomainen hammashoito, joka on työkyvyn ylläpitämiseen ja sairaudenhoitoon kuuluvaa hammashoitoa.

Edenredillä, Epassilla ja Smartumilla voit maksaa esimerkiksi seuraavat palvelut:

  • hammastarkastus
  • hampaan paikkaus
  • hammaskiven poisto
  • hampaiden tehopuhdistus (sis. hammaskiven poisto ja soodapuhdistus)
  • sooda- eli jauhepuhdistus

Etu on henkilökohtainen, sillä ei voi ostaa lahjakortteja, sitä ei vaihdeta rahaksi eikä sillä maksaessa saa rahaa takaisin. Se ei käy maksuvälineenä esteettisen hammashoidon palveluihin, kuten hampaiden valkaisuun.

Edenred Hammashoito

Edenred Hammashoito on täysin virtuaalinen etu, johon tarvitset vain puhelimesi. Näet mobiilisovelluksesta, mihin käyttötarkoituksiin voit etua käyttää. Lue lisää Edenredin nettisivuilta.

Epassi Hyvinvointi

Näet mobiilisovelluksesta, mihin käyttötarkoituksiin voit etua käyttää. Kerro Hammasklinikan kassalla maksavasi Epassi-sovelluksella ja näytä kuitti puhelimesi näytöltä. Huomioithan, että kuitti on voimassa vain 15 minuuttia. Mikäli sinulla ei ole sovellusta, voit maksaa hammashoitosi myös tekstiviestillä. Lue lisää Epassin nettisivuilta.

Smartum Terveysetu

Työnantajasi määrittelee palvelutyypit, joihin voit käyttää saamaasi terveysetua. Voit tarkistaa SmartumPay-sovelluksesta, onko työnantajasi valinnut terveysetuusi hammashoidon. Varaa aika ja kerro toimipisteen kassalla, että käytät maksutapana Smartum Terveysetua. Maksu onnistuu paikan päällä helposti sovelluksella. Lue lisää Smartumin nettisivuilta.