Maksuton kalvo-oikomisen konsultaatio
Maksuton kalvo-oikomisen konsultaatio

Suoraa suullekin?

Maksuton oikomishoidon konsultaatio Hyrylässä

Onko hymysi esteenä vinot tai harvat hampaat? Tervetuloa maksuttomaan oikomishoidon konsultaatioon. Katsotaan yhdessä juuri sinulle sopivin ratkaisu.

Oikomishoito voidaan tehdä kiinteillä kojeilla eli hammasraudoilla tai lähes huomaamattomalla kalvo-oikomisella. Valittu hoitomenetelmä katsotaan aina yksilöllisesti ja se perustuu aina tarkkaan hoitosuunnitelmaan.

Oikomishoitoa hammasraudoilla tai kalvo-oikomisella

Hammasraudat ovat erinomainen ja hyvin ennustettava hoitomuoto. Hammasraudat voidaan tehdä huomaamattomammiksi valitsemalla metallisten kojeiden sijaan keraamiset kiinnikkeet sekä käyttämällä hampaan värisiä pinnoitettuja oikomiskaaria.

Oikomishoitoa voidaan tehdä myös lähes huomaamattomalla Invisalign kalvo-oikomisella. Hoidon aikana saat yksilölliset, läpinäkyvät oikomiskalvot, joita pidetään hampaiden päällä yötä päivää. Kalvot ovat irrotettavat, joten saat ne helposti pois suusta, ja voit syödä ja juoda normaalisti koko hoidon ajan. Oikomiskalvot tehdään juuri sinun hampaillesi sopiviksi, joten ne istuvat hampaidesi päälle kuin läpinäkyvä suoja.

Maksuton oikomishoidon konsultaatio

Tervetuloa maksuttomaan, yksilölliseen oikomishoidon hoitoarvioon Coronaria Hammasklinikalle Hyrylään (ent. Hyrylän Hammaslääkäriasema). Konsultaatiossa oikomishoidon erikoishammaslääkäri Isabelle Manner kartoittaa suun tilanteen ja arvioi hoidon tarpeen oikomista varten.

Voit varata ajan soittamalla p. 09 274 7740 tai helposti netissä. Varatessasi ajan netissä, valitse erikoisalaksi konsultaatiot, palveluksi konsultaatio, oikomishoito ja toimipaikaksi Hyrylä.

Isabelle Manner

"Olen valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2015 Helsingin yliopistosta. Sen jälkeen olen työskennellyt terveyskeskuksessa, sairaalassa ja yksityisvastaanotolla. Oikomishoidon erikoistumisopintoni olen suorittanut Turun yliopistollisessa keskussairaalassa.

Teen myös perushammashoitoa, eikä sinun tarvitse olla oikomishoidon potilas, että voisit tulla vastaanotolleni. Otan myös mielelläni pelkopotilaita vastaan. Olen iloinen ja minulla on lempeät otteet.
Mikäli olet harkinnut oikomishoitoa voit varata minulle ajan konsultaatioon, niin löydämme varmasti sinulle sopivan ratkaisun yhdessä. Minulla on kokemusta myös uniapnean hoidosta.

Palvelen suomeksi, ranskaksi ja englanniksi. Lämpimästi tervetuloa!"

Oikomishoidon erikoishammaslääkäri Isabelle Manner

Lähikuva naisesta pitämässä puhelinta kädessä.

Varaa aika

Voit varata ajan maksuttomaan konsultaatioon netissä tai puhelimitse p. 09 274 7740

Varatessasi ajan netissä, valitse erikoisalaksi konsultaatiot ja palveluksi konsultaatio, oikomishoito.

Varaa aika

Mies ja nainen ulkona hymyilevät toisilleen.

Maksa hammashoitosi myöhemmin

Voit maksaa hammashoitosi heti tai joustavasti pidennetyn maksuajan kanssa Resurs Bankin tarjoaman Coronaria-tilin avulla. Coronaria-tilillä saat aina jopa 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Lue lisää Coronaria-tilistä

Lue lisää