Sininen tausta ja valkoinen suuikoni.
Sininen tausta ja valkoinen suuikoni.

Hyrylän Hammaslääkäriasema on nyt osa Coronariaa

Hyrylän Hammaslää­kä­riasema osaksi Coronaria Hammaskli­nikkaa – korkealuok­kainen hammashoito ja tuttu palvelu säilyvät ennallaan.

Coronaria Hammasklinikka Oy:n toiminta laajenee Tuusulaan, kun Hyrylän Hammaslääkäriasema tulee liiketoimintakaupan kautta osaksi Coronaria Hammasklinikkaa. Liiketoimintakauppa astuu voimaan 1.2.2024. Kaupan myötä Hyrylän Hammaslääkäriaseman toiminta ja asiakkaat siirtyvät Coronaria Hammasklinikan hoidettavaksi. 

Jatkamme hyvillä mielin toimintaa osana Coronaria Hammasklinikkaa. Omistajanvaihdos antaa meille enemmän aikaa keskittyä itse potilastyöhön, sillä vastaanoton pyörittäminen on aiemmin vienyt aikaa asiakastyöltä. Asiakkaalle muutoksia ei tule hoitoon, sillä samat tekijät jatkavat normaalisti tutussa osoitteessa jatkossakin.

Isabelle Manner ja Antti Hietala, Hyrylän Hammaslääkäriasema

Hoitoa saa jatkossakin tutuilta ammattilaisilta

Hyrylän Hammaslääkäriasema on perustettu vuonna 1986. Hammaslääkäriasemalla työskentelee tällä hetkellä 11 suun terveyden asiantuntijaa. Kaupan myötä Hyrylän Hammaslääkäriaseman henkilökunta ja ammatinharjoittajat siirtyvät Coronarian palvelukseen.  

Hyrylän Hammaslääkäriaseman nykyisille asiakkaille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan hoitoa saa jatkossakin tutuilta ammattilaisilta samassa tutussa osoitteessa, nyt uuden nimen takaa: Coronaria Hammasklinikka Hyrylä. Myös toimipisteen puhelinnumero pysyy samana. 

Täyden palvelun hammashoito jatkuu Hyrylän Coronaria Hammasklinikalla 

Hyrylän Hammaslääkäriasema on jo pitkään tarjonnut täyden palvelun tasokasta hammashoitoa alueen asukkaille. Hyrylässä on esimerkiksi hyödynnetty uusinta teknologiaa hoidossa sekä tuotu asukkaiden saataville kattavat kuvantamispalvelut. Hyrylän Hammaslääkäriasema täydentää Coronaria Hammasklinikan ketjua erinomaisesti, sillä meidät tunnetaan luotettavana, laadukkaana ja mutkattomana kotimaisena toimijana. Haluamme varmistaa korkealuokkaisen hammashoidon saatavuuden Hyrylässä jatkossakin.

Mikko Lappalainen, toimitusjohtaja Coronaria Hammasklinikka

”Hyrylän Hammaslääkäriaseman laajan osaamisen ja erikoisasiantuntijuuden kautta pystymme tarjoamaan monipuolisesti hammashoitoa, kuten oikomishoitoa, niin aikuisille kuin lapsille, jos haluttua palvelua ei ole mahdollista saada julkisesta terveydenhuollosta” Lappalainen jatkaa.  

Kotimaisella Coronaria Hammasklinikka -ketjulla on tällä hetkellä parikymmentä modernia hammasklinikkaa Helsingistä Kuusamoon. Huolehdimme suun terveydestä laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Haluamme olla pitkäaikainen luottokumppani hammashoidossa ja omalta osaltamme edistää suomalaista suun terveyttä.  

Lisätiedot: 

Mikko Lappalainen 
Toimitusjohtaja 
Coronaria Hammasklinikka Oy 
p. 040 5737 912, mikko.lappalainen(at)coronaria.fi