Coronarian paakonttorirakennus Oulussa

Cor Group

Cor Group on suomalainen yhtiöperhe. Luomme uusia palveluja terveyteen ja hyvinvointiin. Olemme Suomen 4. suurin terveysalan toimija. Työllistämme 3300 ammattilaista ja olemme Suomen 76. suurin työllistäjä.

Toimintatapamme on ottaa suojiimme yrityksiä ja pitää niistä huolta. Annamme yrityksillemme vapautta ja resursseja kehittämiseen. Kannustamme ja autamme luomaan uutta. Emme kasvata yrityksiä myydäksemme vaan rakentaaksemme kestävää liiketoimintaa.

Meitä on jo yli 3300 terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ammattilaista eri puolilla Suomea. Lisäksi meillä palvelee iso joukko ammattilaisia mm. taloushallinnon, teknologian ja rakentamisen aloilta.

Panostamme henkilöstön osaamiseen ja tyytyväisyyteen, koska vain siten asiakkaamme saavat parasta palvelua. Mittaamme onnistumisemme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Yrityksissämme niin henkilöstö- kuin asiakastyytyväisyys ovat korkealla tasolla.

coronarian sininen logo

Coronaria

Coronaria uudistaa terveydenhuoltoa tuottamalla korkeatasoisia terveys-, kuntoutus- ja terapiapalveluja.

Coronaria on Suomen 4. suurin yksityinen sote-palveluja tarjoava yritys. Coronaria rakentaa uudenlaista terveydenhuoltoa, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa.

Coronaria on lääkäreiden perustama, 100 % suomalainen yritys. Coronaria tuli osaksi Cor Group -konsernia vuonna 2001 ja se on Cor Groupin suurin tytäryhtiö.

Coronaria

Silmaseman logo

Silmäasema

Silmäasema on Suomen johtava näkemisen ja silmäterveyden ketju. Vuonna 1975 perustettu Silmäasema tuli osaksi Coronaria-konsernia loppuvuodesta 2019.

Silmäasema palvelee asiakkaita laaja-alaisesti erilaisissa silmäterveyden ja näönhuollon tarpeissa. Ketjun optiset myymälät, Silmäasema Silmäsairaalat, Medilaser Silmäkirurgia ja Coronaria Silmäklinikat muodostavat yhdessä ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, joka tarjoaa huippuasiantuntemuksella kullekin asiakkaalle parhaan ratkaisun hyvään näkemiseen.

Silmäasemalla on eri puolilla Suomea 140 myymälää ja 16 silmäsairaalaa sekä lisäksi Virossa kuusi myymälää. Asiakkaita palvelee kaikkiaan noin tuhat silmäasiantuntijaa.

Silmäasema

Kotikatu 365 logo

Kotikatu 365

Kotikatu 365 on innovatiivinen hyvinvoinnin ja asumisen operaattori. Yritys perustettiin vuonna 2013.

Kotikatu 365 uudistaa asumisen tarjoamalla monipuolisia asumisratkaisuja sekä eri elämänvaiheet huomioivia palveluita. Valittavissa on niin perinteistä omistus- ja vuokra-asumista kuin vaativampaa seniori- ja palveluasumistakin.

Kotikatu365 yhdistää laadukkaan kaupunkiasumisen, siihen kytkeytyvät yhteistilat, yhteiskäyttötavarat, harrasteet sekä terveys- ja hyvinvointipalvelut. Kotikatu365:n uusi asumismuoto tekee arjesta aiempaa sujuvampaa, säästää asukkaiden rahaa ja on ympäristöystävällistä.

Kotikatu 365

mectalent logo

Mectalent

Mectalent on vaativan laitevalmistuksen ja tarkkuusmekaniikan huippuosaaja. Mectalent perustettiin vuonna 1996.

Yhtiö syntyi halusta ja kyvystä tehdä leikkausinstrumenteista parempia. Sama kunnianhimo ja tinkimättömyys ovat siivittäneet yrityksen menestystä edelleen.

Mectalentin kyky tuottaa ainutlaatuisia ratkaisuja äärimmäisen vaativiin haasteisiin on tuonut yhtiölle kansainvälistä arvostusta. Yhtiön erityisosaamista ovat menetelmäkehitys, laitevalmistus, tarkkuus- ja turvallisuusmekaniikka sekä lääkinnälliset ja kirurgiset laitteet.

Mectalent

nightingale logo

Nightingale Health

Nightingale Health on kehittänyt verianalyysin, jolla pystytään ennustamaan sairastumisriskejä tarkasti ja kustannustehokkaasti.

Nightingale Health on mullistamassa kroonisten sairauksien ennaltaehkäisyä kansainvälisellä tasolla. Yrityksen innovaatioiden ansiosta mm. diabeteksen sekä sydän- ja verisuonitautien kehittyminen kyetään ennakoimaan jatkossa erittäin tarkasti ja kustannustehokkaasti.

Cor Group tuli osakkaaksi Nightingale Healthiin vuonna 2016.

Nightingale Health

liikun logo

Kuntokeskus Liikku

Kuntokeskus Liikku on tehty sujuvaa treeniä varten.

Kuntokeskus Liikku tarjoaa erinomaista laatua järkevään hintaan, yli 30 kuntokeskuksen voimin, kautta maan. Liikku tarjoaa asiakkailleen aina sujuvan treenin ja sen mahdollistavat väljät tilat, raikas ilma sekä laajat aukioloajat.

Liikku tuli osaksi Cor Group -konsernia vuonna 2016.

Kuntokeskus Liikku

tervemedia logo

Terve Media

Terve Media tarjoaa digitaalisesti korkeatasoista terveystietoa terveydenhuollon johdon, ammattilaisten ja kuluttajien käyttöön.

Terve Median palveluiden sisällöstä vastaavat hyvinvoinnin ja terveyden ammattilaiset. Se on lääkäreiden arvostama media.

Terve Media on Cor Groupin perusta. Koko yritysryhmän tarina lähti liikkeelle liiketoiminnasta, joka myöhemmin yhtiöitettiin Terve Mediaksi. Terve Mediaan kuuluvat mm. lääkäriportaali.fi sekä yhteisyrityksen toimittama Suomen suurin terveysalan kuluttajamedia terve.fi

Terve Media

professio logo

Professio Finland

Professio on perinteisiä rajoja rikkova julkisten palvelujen tapahtumajärjestäjä.

Professio tarjoaa korkealaatuisia tapahtumia ja koulutuksia Suomessa ja Ruotsissa. Vuosittain tuhannet eri alojen päättäjät, vaikuttajat ja asiantuntijat kouluttautuvat ja verkostoituvat Profession järjestämissä tapahtumissa, jotka ovat tunnettuja laadukkaasta sisällöstään.

Vuosittain Professio järjestää yli 100 tapahtumaa ja koulutusta pelkästään Suomessa. Professio tuli osaksi Cor Group -konsernia vuonna 2006.

Professio

labquality logo

Labquality

Labquality on potilasturvallisuutta edistävä täyden palvelun laatutalo.

Labquality on Suomen ainoa yritys, joka tarjoaa räätälöityjä laadunarviointi-, sertifiointi- sekä koulutuspalveluja yksinomaan sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös kontrollit sekä referenssimateriaalit kliinisille laboratorioille ja vieritestaukseen.

Labquality on toiminut alalla lähes 50 vuoden ajan ja palvelee 6500 asiakasta yli 50 eri maassa. Labquality tuli osaksi Cor Group -konsernia vuonna 2020.

Labquality