Coronarian paakonttorirakennus Oulussa

Cor Group

Cor Group on suomalainen yhtiöperhe. Luomme uusia palveluja terveyteen ja hyvinvointiin. Olemme Suomen 5. suurin terveysalan toimija. Työllistämme 4200 ammattilaista ja olemme Suomen 67. suurin työllistäjä.

Toimintatapamme on ottaa suojiimme yrityksiä ja pitää niistä huolta. Annamme yrityksillemme vapautta ja resursseja kehittämiseen. Kannustamme ja autamme luomaan uutta. Emme kasvata yrityksiä myydäksemme vaan rakentaaksemme kestävää liiketoimintaa.

Meitä on jo yli 4200 terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ammattilaista eri puolilla Suomea. Lisäksi meillä palvelee iso joukko ammattilaisia mm. taloushallinnon, teknologian ja rakentamisen aloilta.

Panostamme henkilöstön osaamiseen ja tyytyväisyyteen, koska vain siten asiakkaamme saavat parasta palvelua. Mittaamme onnistumisemme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Yrityksissämme niin henkilöstö- kuin asiakastyytyväisyys ovat korkealla tasolla.

coronarian sininen logo

Coronaria

Coronaria uudistaa terveydenhuoltoa tuottamalla korkeatasoisia terveys-, kuntoutus- ja terapiapalveluja.

Coronaria on Suomen 5. suurin yksityinen sote-palveluja tarjoava yritys. Coronaria rakentaa uudenlaista terveydenhuoltoa, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa.

Coronaria on lääkäreiden perustama, 100 % suomalainen yritys. Coronaria tuli osaksi Cor Group -konsernia vuonna 2001 ja se on Cor Groupin suurin tytäryhtiö.

Coronaria

Silmaseman logo

Silmäasema

Silmäasema on Suomen johtava näkemisen ja silmäterveyden ketju. Vuonna 1975 perustettu Silmäasema tuli osaksi Coronaria-konsernia loppuvuodesta 2019.

Silmäasema palvelee asiakkaita laaja-alaisesti erilaisissa silmäterveyden ja näönhuollon tarpeissa. Ketjun optiset myymälät, Silmäasema Silmäsairaalat, Medilaser Silmäkirurgia ja Coronaria Silmäklinikat muodostavat yhdessä ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, joka tarjoaa huippuasiantuntemuksella kullekin asiakkaalle parhaan ratkaisun hyvään näkemiseen.

Silmäasemalla on eri puolilla Suomea 140 myymälää ja 16 silmäsairaalaa sekä lisäksi Virossa kuusi myymälää. Asiakkaita palvelee kaikkiaan noin tuhat silmäasiantuntijaa.

Silmäasema

Kotikatu 365 logo

Kotikatu 365

KOTIKATU 365 on hyvinvointiasumisen operaattori, joka on uudistanut kerrostaloasumisen Kotikatu365 -konseptilla yhdistäen laadukkaat asunnot, monipuoliset yhteistilat, henkilökohtaisen palvelun sekä digitaalisen palveluportaalin.

Kotikatu365 luo edellytykset kaikenikäisten ihmisten hyvinvointia tukevalle yhteisölliselle asumiselle. Olemme ajatelleet asumisen tutusta poikkeavalla tavalla ja olemme vakuuttuneita, että yksi ratkaisu 2020-luvun asuntorakentamisen haasteisiin löytyy kestävästi ja taloudellisesti järkevästi toteutetusta yhteisöllisestä asuin- ja palvelukorttelista.

Uskomme myös, että tämän päivän ja tulevaisuuden kaupunkilaiset arvostavat asumisratkaisuja, jotka helpottavat päivittäistä arkea ja antavat mahdollisuuksia aktiiviseen elämään sekä luontevaan sosiaaliseen kanssakäymiseen naapureiden kanssa. Tutkimustieto toteuttamastamme Kotikatu365-korttelista osoittaa, että asumisratkaisuilla voidaan aidosti vaikuttaa asukkaiden hyvinvointiin ja turvallisuudentunteeseen.

Kotikatu 365 perustettiin vuonna 2013.

Kotikatu 365

mectalent logo

Mectalent

Mectalent on vaativan laitevalmistuksen ja tarkkuusmekaniikan huippuosaaja.

Yhtiö syntyi halusta ja kyvystä tehdä leikkausinstrumenteista parempia. Sama kunnianhimo ja tinkimättömyys ovat siivittäneet yrityksen menestystä edelleen.

Mectalentin kyky tuottaa ainutlaatuisia ratkaisuja äärimmäisen vaativiin haasteisiin on tuonut yhtiölle kansainvälistä arvostusta. Yhtiön erityisosaamista ovat menetelmäkehitys, laitevalmistus, tarkkuus- ja turvallisuusmekaniikka sekä lääkinnälliset ja kirurgiset laitteet.

Mectalentin innovaatioita ovat mm. kalloimplantti, joka mahdollistaa lasten kallon epämuodostumien korjauksia. Yhtiö on myös valmistanut maailman ensimmäisen OZO-kameran Nokialle.

Mectalent perustettiin vuonna 1996.

Mectalent

nightingale logo

Nightingale Health

Nightingale Health on kehittänyt verianalyysin, jolla pystytään ennustamaan sairastumisriskejä tarkasti ja kustannustehokkaasti.

Nightingale Health on mullistamassa kroonisten sairauksien ennaltaehkäisyä kansainvälisellä tasolla. Yrityksen innovaatioiden ansiosta mm. diabeteksen sekä sydän- ja verisuonitautien kehittyminen kyetään ennakoimaan jatkossa erittäin tarkasti ja kustannustehokkaasti.

Cor Group tuli osakkaaksi Nightingale Healthiin vuonna 2016.

Nightingale Health

liikun logo

Kuntokeskus Liikku

Kuntokeskus Liikku on tehty sujuvaa treeniä varten.

Kuntokeskus Liikku tarjoaa erinomaista laatua järkevään hintaan, kautta maan. Liikku tarjoaa jäsenilleen aina sujuvan treenin ja sen mahdollistavat väljät tilat, raikas ilma sekä laajat aukioloajat. Jäsenilleen Liikku on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 5-23. Tutustu Liikkuun ilmaiseksi ma-ke klo 16-19.

Liikku tuli osaksi Cor Group -konsernia vuonna 2016.

Kuntokeskus Liikku

professio logo

Professio Group

Professio Group on tapahtuma- ja koulutusyhtiö, joka tähtää eri alojen ammattilaisten ja yritysten kilpailukyvyn kasvattamiseen. Toiminnan ydin on jo vuodesta 2006 lähtien ollut tapahtumien ja koulutustemme huipputason sisältö, joka täytyy itse kokea. Pidämme muuttuvassa maailmassa osaamisen ajan tasalla, mielummin jopa pari askelta edellä. Tänä päivänä järjestämme yli 600 tapahtumaa ja koulutusta vuosittain huippu brändiemme Profession, BIG Business Insight Groupin sekä Uploadin kautta. Lisäksi julkaisemme korkeatasoista Business Class mediaa.

Professio tuli osaksi Cor Group -konsernia vuonna 2006.

Vuosittain Professio järjestää yli 100 tapahtumaa ja koulutusta pelkästään Suomessa. Professio tuli osaksi Cor Group -konsernia vuonna 2006.

Professio