kolme nuorta naista kavelevat rannalla ja hymyilevat

Opiskelijat ja harjoittelijat

Tule suorittamaan harjoittelu- tai työssäoppimisjakso Coronarialle. Meillä työskentelee eri alojen ammattilaisia, joten mahdollisuuksia työssäoppimiseen löytyy monipuolisesti esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalta, markkinoinnista, taloushallinnosta ja ICT:stä. Työharjoittelussa Coronarialla pääset tekemään merkityksellistä työtä ammattilaisten ohjaamana ja ottamaan ensimmäisiä askelia uudella työurallasi. Takaamme, että harjoittelusta meillä on sinulle hyötyä jatkossa, sillä olemme tunnettu ja aidosti pidetty työnantaja.

Harjoittelu Coronarian markkinointitiimissä antoi Hannalle itsevarmuutta tulevaisuuden työnhakuun

Myyntiä ja markkinointia Oulun ammattikorkeakoulussa opiskeleva Hanna Hietala suoritti opintoihinsa kuuluvaan ammatinharjoittelun Coronarian markkinointi- ja viestintätiimissä. Harjoittelun aikana pääsi tekemään tehtäviä laidasta laitaan:

”Isoin homma oli markkinoinnin tikettijärjestelmän hallinnointi. Tein myös sisältöä sosiaaliseen mediaan. Olin mukana tapahtumajärjestelyissä ja pääsin tekemään graafisia juttuja sisäisiin kanaviin. Sitä varten sain opetella Adoben ohjelmistojen käyttöä.”

nuori mies tietokoneella toimistolla

Harjoittelu hallinnossa

Coronarian hallinnosta löytyy monipuolisia harjoittelu- ja työssäoppimismahdollisuuksia Oulussa ja Helsingissä. Meillä työskentelee eri alojen ammattilaisia taloushallinnossa, business controllingissa, henkilöstöhallinnossa, markkinoinnissa ja viestinnässä sekä tietohallinnossa. Meille harjoitteluun tulevat saavat toimivat työvälineet, mukavan työympäristön sekä ammattilaisten ohjauksen työhön.

Kysy myös mahdollisuutta erilaisten opinnäytetöiden ja kehitysprojektien tekemiseen. Täytä avoin harjoitteluhakemus ja olemme yhteydessä, jos löydämme sinulle sopivan harjoittelupaikan.

hoitajat istuvat kaytavan penkilla

Harjoittelupaikkoja hoitajille

Coronarialla työskentelee hoito- ja hoivatyön ammattilaisia klinikoilla ja toimipisteillä ympäri suomea eri erikoisalojen alla, niin perusterveydenhuollossa kuin erikoissairaanhoidossa.

Panostamme laadukkaaseen ja yksilölliseen ohjaamiseen, olit sitten opintojesi alussa tai jo loppusuoralla. Myös oppisopimusjaksot ovat joissain toimipaikoissa mahdollisia.

nainen kavelee pitkospuilla luonnossa

Kiinnostaisiko harjoittelupaikka Posiolla?

Coronaria tuottaa Posiolla, Etelä-Lapin kauniissa maisemissa, kaikki kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut. Meillä on tarjolla monipuolisesti harjoittelumahdollisuuksia lähihoitajille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, sosionomeille, geronomeille, fysioterapeuteille sekä röntgenhoitajille.

Harjoittelupaikkaa on mahdollista hakea terveyskeskuspalveluista (päivystys-vastaanotto, neuvola, röntgen, fysioterapia, työterveyshuolto, hammashoitola), vuodeosastolta, ikäihmisten tai erityistä tukea tarvitsevien asumispalveluista, kotihoidosta tai mielenterveyspalveluista.

Oppisopimusjaksot ovat myös mahdollisia. Voimme auttaa majoituksen saamisessa.

asiaka ja hammaslaakari vastaanotolla

Harjoittelu Suun terveydenhuollossa

Coronaria Hammasklinikoita löytyy kattavasti ympäri Suomea. Meillä työskentelee 250 hammaslääkäriä, erikoishammaslääkäriä, suuhygienistiä, hammashoitajaa ja välinehuoltajaa.

Teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja otamme hammashoitaja- ja suuhygienistiopiskelijoita työharjoitteluun. Meillä on myös oppisopimusmahdollisuus.

Meillä voi myös tehdä iltatöitä/keikkatöitä opiskelijana ja opiskelujen ohella.

terapeutti nainen toimistolla ja lapsi nakyy tietokoneen ruudulta etayhteyden kautta

Työharjoittelussa etäpuheterapian parissa

Sanni Lahti suoritti logopedian opintoihinsa kuuluvan loppuharjoittelun meillä Coronarialla. Harjoittelun aikana hän pääsi tutustumaan sekä lähi- että etäpuheterapian maailmaan. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja lue, mitä mieltä Sanni oli etäterapiasta ja millainen hänen harjoittelujaksonsa oli meillä. Valmistumisen jälkeen Sanni tuli meille töihin puheterapeutiksi.

Siirry Sannin blogitekstiin