Ihmisiä kuvattuna selkäpuolelta kuuntelemassa koulutusta.

Coronaria Akatemia

Parhaista vieläkin parempia

Me olemme hyvästä syystä ylpeitä itsestämme ja toisistamme: jokainen meistä on alansa parhaimmistoa. Omaa ammatillista osaamistamme kehitämme muun muassa Coronaria Akatemia-ohjelman kautta.

Coronaria Akatemia on coronarialaisten oma ammatillisen osaamisen kehittämisen ohjelma, joka on avoinna kaikille coronarialaisille. Akatemiamme periaate on, että autamme toisiamme ja jaamme osaamistamme, jotta voimme antaa parhaamme apua ja hoitoa tarvitseville.


Naisasiakas hymyilee mieslääkärille vastaanotolla.

Suora vaikutus hoitotuloksiin

Se, että panostamme osaamiseemme, kehittymiseemme ja hyvinvointiimme näkyy erinomaisessa henkilöstötyytyväisyydessämme. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että panostuksemme todentuu hoitotuloksissa ja asiakkaidemme tyytyväisyydessä.


terveysalan tyontekijat hymyilevat ulkona

Koko työsuhteen ajan

Voit hyödyntää Coronaria Akatemiaa koko Coronarialla työskentelysi ajan. Se tukee sinua urasi ensimetreistä lähtien perehdyttäen sinut yritykseemme, sen toimintatapoihin ja liiketoiminta-alueesi käytäntöihin. Akatemiassa on hyvä mahdollisuus myös itsenäiseen opiskeluun työssä oppimisen ja koulutusten lisäksi.

Coronaria Akatemian opiskelumuodot

Työssä oppiminen tiimin tuella

Meille tärkein ammatillisen kehittymisen paikka on aito työympäristö. Työssä oppiminen on ohjattua tavoitteellista oppimista, jossa tukena ovat esimies ja tiimi. Noin 70 % ammatillisesta kehittymisestä on työssä oppimista.

Itsenäisesti verkossa

Coronaria Akatemia tarjoaa sinulle itsenäiseen opiskeluun erilaisia verkkokursseja, joista voit valita itseäsi kiinnostavia aiheita. Verkko-opintoja järjestetään myös ulkoisesti. Noin 20 % ammatillisesta kehittymisestä tapahtuu verkon kautta.

Koulutukset ja valmennukset

Koulutukset ja valmennukset ovat sisäisiä ja ulkoisia. Sisäisissä koulutuksissa pääsemme oppimaan toinen toisiltamme esimerkiksi tiimien tai yksiköiden kesken. Liiketoimintojen omissa Coronaria Akatemia -ohjelmissa on erilaisia ulkoisia valmennuksia ja koulutuksia.

Mies ja nainen suunnittelevat tietokoneen äärellä toimistossa.

Jatkuvuutta ja uusiutuvuutta

Kehitämme Coronaria Akatemiaa jatkuvasti. Julkaisemme uudet ohjelmat vuosittain. Akatemiaa ovat olleet suunnittelemassa ja toteuttamassa henkilöstöhallinto yhdessä muiden palvelukeskuksen tiimien ja liiketoiminta-alueiden kanssa.


Kaksi naista tekemässä hymyillen töitä tietokoneella.

Coronaria kuntoutuspalvelut - Koulutuskalenteri 2024

Kuntoutuspalveluiden Coronaria Akatemia -koulutusohjelma on myös avoinna sinulle kuntoutuksen ja terapia-alan ammattilainen!

Kouluttautuminen ja uuden oppiminen nostavat asiakastyön laatua ja vaikuttavat suoraan kuntoutujan arkeen. Koulutustilaisuudet ovat myös hyvä tilaisuus tavata kollegoita sekä verkostoitua.

Jaettu osaaminen ja käytännönläheisyys ovat läsnä Coronaria Akatemian koulutuksissa. Koulutuksissa on painotettu teemoja, jotka ovat ajankohtaisia alan ammattilaisten keskuudessa.

Tutustu tästä vuoden 2024 koulutusesitteeseen


Töihin Coronarialle?
Lue lisää työskentelymahdollisuuksista!