puheterapeutti nainen hymyilee asiakkaalle nuori poika

Puheterapeutit

Puheterapeuttimme edistävät asiakkaidemme kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja arjessa. Pääsemme parhaisiin tuloksiin tekemällä tiivistä yhteistyötä asiakkaan ja hänen lähi-ihmistensä kanssa. Tarjoamme korkeatasoisia puheterapiapalveluita eri ikäisille asiakkaille. Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Meillä pääset tekemään puheterapiaa monipuolisesti

Coronarialla voit toteuttaa puheterapiaa perinteisesti vastaanotolla, asiakkaan arkiympäristössä tai etävastaanotolla. Etäpuheterapian toteuttaminen etätyönä on meillä mahdollista ja se tuo huomattavasti joustavuutta myös omaan arkeesi.

Parasta puheterapeutin työssä

Puheterapeutin työssä on parasta, kun saa työskennellä oman persoonan kautta sekä auttaa ihmisiä kommunikoimaan perheen ja ystävien kanssa.

Maija - sano puheterapeutti!

Maijan kaveri arvelee, että Maija tarvitsisi puheterapeuttia, koska ärrä ei vielä ihan suju.  Haemmekin nyt "puhetelapeutteja töihin". Olisitko se sinä?

Olemme hyvästä syystä ylpeitä toisistamme

Coronarialla välitämme sekä asiakkaista, että työntekijöistä. Meillä on hyvä porukka ja ilmapiiri, missä on hyvä tehdä töitä.

Pääasiassa asiakkaat ovat lapsia, mutta lisäksi on myös aikuisasiakkaita. Työn parhaimpia puolia on vuorovaikutus sekä matkan tekeminen yhdessä asiakkaan kanssa.

Monipuolisten koulutusmahdollisuuksien ansioista pääset kasvamaan ja kehittymään ammattilaisena.

Teemme arvokasta työtä

"Mielestäni puheterapeutin työ on arvokasta ja merkityksellistä. Se on hieno tunne, kun tietää sydämessään, että on voinut auttaa jotakuta kommunikoimaan ja pärjäämään arjessa paremmin"

Katso video, jossa Laura ja Lea kertovat millaista on työskennellä puheterapeuttina Coronarialla.

Puhti-paketit työsi tukena

Puhti-paketit sisältävät Coronarian asiantuntijoiden luomat valmiit tuokiot eri aiheisiin. Paketit sisältävät laadukkaita terapiamateriaaleja, pelejä, leluja ja kirjoja tuokioita varten sekä kotiharjoitteita mukaan annettavaksi. Puhti soveltuu sekä vastavalmistuneelle, että jo kokeneellekin terapeutille.

Ota yhteyttä

Inkka Sundblad
Palvelupäällikkö
Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
p. 050 309 3344
etunimi.sukunimi@coronaria.fi