lapsi ja fysioterapeutti hymyilevat

Fysioterapeutit

Fysioterapeutti – haluamme sinut mukaan huippujoukkoomme!

Työskentelemme laaja-alaisesti eri ikäisten asiakkaiden kanssa, niin yksilöterapiaa kuin erilaisia kuntoutuskursseja toteuttaen Hangosta Ivaloon. Olemme moniammatillinen ja Suomen suurin terapiatalo. Tule mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Videot edellyttävät evästeiden sallimista. Muuta evästeasetuksia

Monia mahdollisuuksia

Isossa talossa on mahdollista erikoistua ja profiloitua tietyn asiakasryhmän osaajaksi oman mielenkiinnon mukaan. Panostamme kouluttautumiseen ja siihen, että jokainen työntekijämme saa kehittyä ammattilaisena. Seuraamme kuntoutuskenttää ja osaamme reagoida sen mukana. Meiltä löytyy paljon kokemusta ja toimipisteitämme löytyy ympäri Suomen - useilla paikkakunnilla olemme olleet jo yli 30 vuotta.

coronarialla työskentelevät fysioterapeutit

Tutustu työntekijätarinoihimme

Aniaksen perheestä kolme on valinnut työpaikakseen Coronarian

Maria Aniaksella on karttunut pitkä työura fysioterapeuttina ja yrittäjänä ennen Coronarialle siirtymistä. Nyt hän saa keskittyä työtehtäviin, joita on ehtinyt kaivata jo pidempään.

Marian tytär Sonja työskentelee niin ikään fysioterapeuttina Coronarialla. Hän on kokenut talon tarjoamat ammatilliset kehitysmahdollisuudet suurena etuna.

Lue lisää

Aidosti monipuolinen työkenttä

Meillä pääset tekemään monipuolisesti fysioterapeutin työtä. Voit työskennellä esim. vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen parissa, itsemaksavien TULES-asiakkaiden kanssa tai eri kuntoutujaryhmien kanssa kuntoutuskursseillamme. Meillä voit myös tehdä esimerkiksi seniorifysioterapiaa tai alaraajafysioterapiaa, olla selkäspesialisti tai OMT-terapeutti, opiskella psykofyysiseksi fysioterapeutiksi, erikoistua lapsiasiakkaisiin tai tutkia purentaa.

fysioterapeutti hymyilee

Loistavat henkilöstöedut

  • Monipuoliset työsuhde-edut.
  • Yhteistä tekemistä ja kivaa TYHY-toimintaa
  • Koulutuksia verkossa ja livenä.
  • Mahdollistamme myös pitkiä koulutuksia kuten NDT, OMT, PSYFY
mies ja kaksi naista konttorilla

Panostamme jaksamiseen ja viihtyvyyteen

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja jaksavat työssä. Mikäli työntekijöillämme on tarvetta työhyvinvointia tukeville toimenpiteille mm. coaching tai uneen liittyville asioille, apua on nopeasti saatavilla. Tarjoamme työntekijöille myös ryhmätyönohjausta sekä pidämme säännöllisesti tiimipalavereita. Koulutamme jatkuvasti esihenkilöitä turvataksemme hyvän jokapäiväisen lähiesihenkilötyön.

Panostamme myös työympäristön ja asiakkaiden viihtyvyyteen sekä yksikön asiakasryhmälle sopiviin tiloihin. Useita toimipaikkojamme onkin remontoitu ja sisustettu uuden Coronarian ilmeen mukaiseksi.

mies ja nainen ulkona hymyilevat

Sinulla on koko tiimin tuki

IT-tuki on saatavilla omasta talosta ja apu on vain puhelinsoiton päässä. Oma markkinointi- ja myyntitiimimme työskentelee näkyvyytemme eteen jokainen päivä varmistaen terapeuteillemme tasaisen asiakasvirran. Nämä kaikki mahdollistavat sen, että sinä saat keskittyä tärkeimpään eli terapiatyöhön.


Vaikuttavin asiakaskokemus syntyy henkilöstömme käsissä

Asiakkaat ovat meille tärkeitä, joten haluamme keskittyä heihin 100 %. Kehitämme ja yhtenäistämme asiakaskokemusta, jotta asiakkaamme saavat parasta mahdollista hoitoa ja sinulle ammattilaisena on selvää mitä asiakkaat meiltä odottavat. Järjestämme asiakkaillemme myös ikimuistoisia päiviä harrastekokeilujen, seikkailupuistokäyntien tai urheilupäivien parissa.

Haluamme, että asiakkaamme löytävät etsimänsä tiedon ja ajanvaraaminen on vaivatonta, joten kehitämme nettisivujamme ja verkkoajanvaraustamme jatkuvasti. Ymmärrämme digitalisaation haasteet ja mahdollisuudet - kärkihankkeemme vastaavat näihin myös fysioterapiassa.

Ota yhteyttä