Lääkäriksi Posiolle

Merkityksellinen työ, kiireetön ilmapiiri ja upea luonto kutsuvat sinua lääkäriksi Posiolle. Posion lumoava luonto tarjoaa erinomaiset puitteet rauhalliseen ja luonnonläheiseen asumiseen sekä huikeat mahdollisuudet aktiiviseen elämäntapaan ja luontoelämyksiin.

Meillä työskentely on mukavaa ja meillä on hyvät olosuhteet töiden tekemiseen. Pienellä paikkakunnalla lääkärin työnkuva on laajempi, mutta yksin ei tarvitse olla. Osaavan henkilöstön lisäksi konsultointi toimii sujuvasti mm. Coronarian erikoislääkäripalveluista sekä akuuteissa asioissa Lapin keskussairaalasta. Coronaria on tuottanut Posiolla kokonaisulkoistuksena kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut jo vuodesta 2016 alkaen.


Pienellä paikkakunnalla lääkärin työnkuva on mukavan monipuolista ja kaikki tuntevat toisensa.

Asla Kerola, vastuulääkäri, Posio

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä. Kerromme mielellämme lisää työskentelystä Posiolla!

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

mies ja kaksi lasta kavelee metsassa

Posio on asuinpaikkana luontoihmisen paratiisi

Lapin lumoava luonto tarjoaa rauhallisen ympäristön asua sekä huikeat mahdollisuudet aktiiviseen elämäntapaan luonnon parissa.

Asuminen Posiolla on edullista ja elämä leppoisaa. Lapissa vuodenaikoja on aidosti neljä. Yhteydet muualle Suomeen hoituvat esimerkiksi Kuusamon lentoasemalta tai Rovaniemen ja Kemijärven juna-asemilta.

Tutustu elämään Posiolla

Lääkäriksi Posiolle

Luonto on Posiolla parasta, mutta muitakin hyviä puolia löytyy. Tarjoamme sinulle mm:

  • Toimivan työympäristön
  • Pienen työyhteisön kotoisan tunnelman
  • Koko- tai osa-aikaisen työsuhteen
  • Osittaisen etätyömahdollisuuden
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut

Posion Sote-kokonaisuuden palvelut

Suurin osa Posion sosiaali- ja terveyspalveluista sijaitsee Sairaalanniemessä samassa pihapiirissä. Terveyskeskuspalveluihin kuuluvat lääkärien vastaanotto sekä päivystysvastaanotto, vuodeosasto, oma röntgen, laboratoriopalvelut, hammashoitola, neuvola, fysioterapia ja työterveyshuolto.

Samasta pihapiiristä löytyvät myös kotihoito, sekä ikäihmisten ja kehitysvammaisten asumispalvelut. Lisäksi läheltä löytyvät kouluterveydenhuolto, kehitysvammaisten aikuisten ryhmäkoti Kuukkeli sekä päivätoiminta Toimari.

Mietitkö muuttamista?

  • Tarjoamme 1000 € muuttorahaa
  • Autamme halutessasi asunnon hankinnassa

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää