hammaslääkäri nainen hymyilee

Hammaslääkärit

Hammaslääkäri, ollaanko match? Coronarialla työskentely joustaa sinun ehdoillasi. Voit työskennellä haluaminasi aikoina ja sopivassa laajuudessa joko yksityisillä hammasklinikoillamme tai julkisessa hammashoidossa taikka rakentaa niistä joustavasti yhdistelmän.

Hammaslääkärinä sinulla on kliininen autonomia ja oma nimetty yhteyspäällikkö huolehtii asioistasi. Ammattilaisen työn sujuvoittaminen onkin meille sydämenasia. Teemme joka päivä töitä sen eteen, että meillä on hyvä, rento ja arvostava työilmapiiri.

Coronaria Hammasklinikoita löytyy jo lähes 20 ympäri Suomen ja rakennamme uusia yksiköitä selkeän suunnitelmamme mukaan. Teemme myös laajasti yhteistyötä julkisen terveydenhuollon kanssa useilla paikkakunnilla, joten meillä voit työskennellä myös julkisen suun terveydenhuollon parissa.

Parasta on, että voin itse vaikuttaa omaan työhöni ja siihen, mitä teen.

Pinja, hammaslääkäri

Sinustakin Coronarialainen nyt tai tulevaisuudessa?

Videot edellyttävät evästeiden sallimista.
Muuta evästeasetuksia

Hammaslääkärin työ Coronarialla

Työllistämme jo 250 hammaslääkäriä, erikoishammaslääkäriä, suuhygienistiä, hammashoitajaa ja välinehuoltajaa. Yhdessä muodostammekin tiimin, joka on vertaansa vailla.

”Meillä kaikki saa olla omanlaisia ja tehdä työtä omalla asenteella ja työnjäljellään.”

Katso videolta suun terveyden ammattilaisten kertomana, millaista meillä on työskennellä.

hammaslaakari tyoskentelee hoitohuoneessa

Mahdollisuus vaikuttaa työskentelytapoihin

Meillä voit työskennellä pitkissä työsuhteissa tai lyhyemmissä sijaisuuksissa, oman elämäntilanteen mukaan. Voit työskennellä joko palkansaajana tai ammatinharjoittajana ja maksamme työstäsi kilpailukykyisen korvauksen.

Pääset suunnittelemaan yhdessä oman Coronarian yhteyshenkilön kanssa sinulle sopivan tavan työskennellä meillä nyt ja mahdollisissa muuttuvissa elämäntilanteissa.

coronaria hammasklinikan aula

Viihtyisä työympäristö

Panostamme alan parhaisiin työskentelyvälineisiin ja hammasklinikoillamme viihtyisään työympäristöön, jotta asiantuntijoidemme työ on mahdollisimman vaivatonta.

Hammaslääkärimme kertovat, miksi viihtyvät meillä

Hammasklinikan ikoneita.

Töihin meille? Ota yhteyttä