hammaslaakari hymyilee

Hammaslääkärit

Tarjoamme hammaslääkäreille työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja toiveesi huomioidaan. Olipa toiveissasi kokopäivätyö tai yksittäiset työvuorot, meillä pääset vaikuttamaan joustavasti työaikoihisi.

Me Coronarialla tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja laadukasta hammashoitoa. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

Coronaria Hammasklinikoita löytyy jo lähes 20 ympäri Suomen ja rakennamme uusia yksiköitä selkeän suunnitelmamme mukaan. Teemme myös laajasti yhteistyötä julkisen terveydenhuollon kanssa useilla paikkakunnilla, joten meillä voit työskennellä myös julkisen suun terveydenhuollon parissa.

Parasta on, että voin itse vaikuttaa omaan työhöni ja siihen, mitä teen.

Pinja, hammaslääkäri

Videot edellyttävät evästeiden sallimista.
Muuta evästeasetuksia

Hammaslääkärin työ Coronarialla

Työllistämme jo 250 hammaslääkäriä, erikoishammaslääkäriä, suuhygienistiä, hammashoitajaa ja välinehuoltajaa. Yhdessä muodostammekin tiimin, joka on vertaansa vailla.

”Meillä kaikki saa olla omanlaisia ja tehdä työtä omalla asenteella ja työnjäljellään.”

Katso oheinen video, jossa suun terveyden ammattilaiset kertovat meillä työskentelystä.

hammaslaakari tyoskentelee hoitohuoneessa

Mahdollisuus vaikuttaa työskentelytapoihin

Meillä voit työskennellä pitkissä työsuhteissa tai lyhyemmissä sijaisuuksissa, oman elämäntilanteen mukaan. Voit työskennellä joko palkansaajana tai ammatinharjoittajana ja maksamme työstäsi kilpailukykyisen korvauksen.

Pääset suunnittelemaan yhdessä oman Coronarian yhteyshenkilön kanssa sinulle sopivan tavan työskennellä meillä nyt ja mahdollisissa muuttuvissa elämäntilanteissa.

coronaria hammasklinikan aula

Viihtyisä työympäristö

Panostamme alan parhaisiin työskentelyvälineisiin ja hammasklinikoillamme viihtyisään työympäristöön, jotta asiantuntijoidemme työ on mahdollisimman vaivatonta.

Hammaslääkärimme kertovat, miksi viihtyvät meillä

Hammasklinikan ikoneita.

TÖIHIN MEILLE? OTA YHTEYTTÄ